Har precis varit på Landrins Bil I Lund för att lämna in min Mercedes E 300 -15 för service. Servicen bokades på nätet i början av maj. fick en preliminär bokning att allt var klart som automatiskt la sej i min elektroniska agenda. men ingen har återkommit vilket gör att jag som kund tolkar som att allt är klart. Kommer dit idag för att lämna in bilen. Träffar en kundmotagare :( som inte verkar se till kundens behov utan svarar,, denna bil har vi inte konfirmerat så det kan INTE bli någon service. Jag frågar då om jag gjort fel? Nej troligtvis inte jag som gjort fel utan Landrins servicedesk . OK säger jag kan du kanske hjälpa mej med servicen innan den 1 juli ändå eftersom jag har en deadline då?? Det kunde han inte eftersom han inte konfirmerat servicen och menar att jag brustit i min bokning. Jag måste påstå att med den typen av av servicemotagare som INTE ser till att försöka hjälpa sin kund eller ens kan be om URSÄKT för de fel som Landrins gjort , är jag förvånad att de överhuvudtaget har kunder till sin serviceanläggning som dock skall representera ett av Världens Bästa Bilmärke. MEN JAG LOVAR ATT ALDRIG BESVÄRA DENNA ANLÄGGNING MER så länge denna attityd finns både hos service motagare och Servicechef som var lika arrogant. OBS. jag har haft bil i över 50 år men ALDRIG blivit så dåligt bemött som på Landrins bil i LUND.
Skrev om Landrins Bil Västerås Hässlö Bekräftad företagssida