Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Daniel V
Skrev om Solna Bilteknik

Bemötandet var trevligt och dom la tid på att prata med dig som kund. Jag kör importbil och det visade sig efteråt att dom använt 5W20 olja som ska vara i V8 versionen av min bil istället för 5W30 som är en V6a. Jag kan ha viss förståelse för att det kan bli fel men hur dom hanterar när dom gjort fel är riktigt oseriöst, jag var trevlig och ställde knappt något krav på kompensation men började snabbt blu orolig över deras oseriösa svar... När jag påpekade att det var fel vaknade deras rätta jag. De började skylla på systemet och skickade en skärmdump som egentligen inte visade någon information alls förutom namnet på min bil. När jag översände bild på manualen där det tydligt framgår fick man spel, absurt trams på absurt trams fick jag som svar. Jag ska vända mig till ARN tycker dom osv. Det enda dom vill är att man inte ska orka och dom vet mycket väl själva att dom gjort fel. Nu känner jag inte att jag kan lita på något dom gjort med min bil... Står i valet om jag måste göra om även oljebytet i växellådan hos en seriös verkstad... Bli inte lurade av deras reklam och PR-kampanjer, googlar man lite så upptäcker man att detta företag är ett notorisktskojjarbolag. Hittade ingen som försvarade dem i de nätforum som finns. Jag försökte vara väldigt trevlig, gav dom verkligen en chans, både med själva jobbet och i kommunikationen efteråt. Dom går tyvärr inte att lita på... Och HELT omöjligt att få dom att stå för sina fel. Som att prata med en envis 3 åring. Jag ringde upp deras underleverantör som bekräftade att dom meddelat SBT att dom gjort fel men trots detta så har SBT bara fortsatt maila mig massa trams! Otroligt oseriöst.

Tipsa en vän om Solna Bilteknik