Det värsta jag varit med om! Skicka ALDRIG in något på Apple Support!!! Faktum är - KÖP ALDRIG en Apple produkt igen!!! Min iPhone 11 Pro har funkat kanon, men tyvärr stötte jag baksidan, som är gjord av glas, lätt mot en kant på vår köksbänk i sten varpå det blev en liten spricka i bakglaset. Ingen stor grej då det absolut inte var någonting som påverkade telefonens prestanda. Men, noggrann som jag är, tänkte jag ändå att jag vill ordna detta och kontaktar Apple-supporten via deras chat. I korthet får jag svaret att de inte alls kan uppge kostnadsbild för en reparation utan att de måste reservera ett belopp på 7.222kr på mitt kort för att kunna ta in den på reparation. Sedan bryts tyvärr den chatten och jag får öppna en ny chat och får prata med en ny person, som efter en stund meddelar att det nu inte bara handlar om att reservera 7.222kr utan en summa på hela 12.963kr, vilket är kostnaden för en helt ny iPhone 11 Pro!! Vi dividerar fram och tillbaka via chatten och jag känner att det inte finns något annat direkt val för mig, trots att det är som att ge dem carte blanche, men jag tänker i min naivitet att de inte kommer att utnyttja mig och ta hela summan för en sådan liten sak som bakglaset på en iPhone. OJ SÅ FEL JAG HADE! Det går sedan supersnabbt. Dagen efter hämtas telefonen upp och ytterligare en dag senare får jag ett mail om att jag får en ersättningstelefon och att det går på hela 12.963,63kr!!! Jag blir alltså HELT lurad av Apple. Jag kontaktar nu supporten igen och vill ha en förklaring, och framför allt vill jag ångra mitt "köp", jag vill ha tillbaka min gamla telefon och skicka tillbaka deras utbytestelefon. "Självklart" går inte det. På frågan exakt vem som gjorde bedömningen och speciellt hur jag kan lita på den bedömning, fanns det inte NÅGON SOMHELST förklaring alls. Jag har nu betalt för en iPhone 11 Pro två gånger. Det är nu tydligt så att det absolut inte går att lita ens lite grann på Apple. Hade jag istället gått och köpt en helt ny iPhone 11 Pro hade jag nu betalat samma som nu men jag hade kunna ge nån i familjen en fet telefon alt sålt den vidare. Jag är helt förstummad. Kan tillägga att jag varit kund hos Apple i över 20 år, med ett gäng MacBook pro's, iMac, iPad, iPhone's och varit generellt positiv till Apple. Men nu kan jag inte ens sätta ord på hur irriterad jag är på dem. INGET FÖRTROENDE KVAR FÖR DEM ALLS!
Skrev om Apple AB