Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Jonas Gabriel G

VARNING! Unionen a-kassa är ett bluff-företag som systematiskt lurar folk på en månadsavgift för deras tjänster. Min fru är inne i vecka 13 av diverse ursäkter. När det är dags för utbetalning tillsätter som olika handläggare från vecka till vecka, som alla kommer med olika tillägg som måste uppfyllas. Hela upplägget är noga genomtänkt, där det hela går ut på att trötta ut den arbetslöse tills denne inte orkar längre. I början går allt bra till, men får all information med vad som gäller och vad som behöver uppfyllas. Man gör det man ska och vid nästa återkoppling var det visst någon annan handläggare, som kommer med tillägg. När tilläggen sedan är inlämnade återkommer en annan handläggare (ibland samma) med ytterligare tillägg. När dessa tillägg är inlämnade kommer krav på ytterligare tillägg. Osv. Trots att allt, steg för steg, är gjort precis enligt instruktionerna kommer det ett beslut efter 12 veckor om att man nekar ersättning för att man har missat ett av tilläggen - trots att vi har digitala bevis på att det är mottaget. Vid bestridan tillkommer bortförklaringar på varför man inte uppfyller kraven, vilket är en lögn då beslutet grundar sig i manipulerad data från deras håll. Att manipulera information är dessvärre inte olagligt i Sverige, vilket dom givetvis har råkoll på. Det nyttjas givetvis flitigt för att på ett systematiskt sätt fördröja, förhala, förneka och sedan ge avslag. Och så fortsätter det. Vi pratar just nu med en jurist för att eventuellt dra ihop ett civilrättsligt mål mot Unionen då man på detta systematiska och genomtänkta sätt lurat av arbetare miljontals kronor genom en bluff-försäkring som inte betalas ut av diverse skäl (läs systematiskt ut-tröttande, tills den sökande ger upp och lägger ner samt förmodligen går ur.) På så sätt har man i år tjänat enorma summor - och man slipper ta sitt ansvar då den sökande frivilligt går ur Unionen. Det finns många liknade fall på detta Ponzi-scheme liknande upplägg, där företag likt Unionen aldrig klarar en rättegång. Tyvärr vet Unionen att få människor orkar tjafsa. Jag är inte som andra, jag viker mig inte en millimeter för att stå upp för min frus rättigheter. Vi ses.

Tipsa en vän om Unionens A-Kassa