Dålig ersättning vid dålig kvalitet Köpte adidasskor (ord 849:-) så de tycker man borde hålla mer än de 2 mån det tog innan innerfodret o meshen ovanpå gick sönder o det blev hål ovanför stortån. Detta av enbart promenader, ej dagliga. Skickade tydlig bild på hålet, men Ellos erbjöd enbart 20% tillbaka. Alternativet va att skicka dem tillbaka för fullständig reklamation, men då det tar ca 3 v (förmodligen längre) skulle man ju gå utan skor o måste ändå köpa nya direkt utan att veta om man blir fullkompenserad, så de fick som de ville o räknat med dvs jag valde att ta de futtiga 20% o försöka laga, då jag verkligen behöver skorna, men nu har de förlorat mig som kund o det blir så klart dåliga recensioner på både produkt o hantering. :-( Varning att köpa varor hos Ellos om du verkligen behöver dem för du får dålig kompensation vid fel o tvingas returnera varan vid reklamation o utredning i veckor o därmed klara dig utan din vara! Blir att handla skor i fysisk butik hos andra företag med bättre kundservice där man kan få hjälp direkt o inte stå utan skor man behöver. :-(
Skrev om Ellos