Jag har varit kund hos Ellos sen -80 talet. Det har förut varit ett tillförlitligt och mycket bra företag. De sista åren har de blivit väldigt nonchalanta och gör en del fel som de struntar i att rätta till. Deras kundtjänst var förut mycket bra och har nu blivit mycket dålig. Långa svarstider om de ens svarar, dålig dialog, de kan hänvisa till Jotexbeställning fast det gäller Ellosbeställning, jag får standardsvar och de kollar inte på själva ärendet som det gäller, och de bara ursäktar sig, de vägrar rätta till de fel de gör. De kräver betalning av mig men kan inte redogöra för vad de vill ha betalt för när jag ber om det och det är inte konstigt då det är fel. Ellos har missat registrera en retur på 2 plagg och kräver betalt för de två plaggen av mig fast de fått tillbaka dem, + att de lagt på ränta och avgifter dessa 8 månader med. I mitt fall har jag försökt nå företaget för att lösa problemet i 8 månader nu, de har även lovat mig att chefen ska ringa mig vilket inte hänt. De är inte intresserade av att rätta till det fel de gjort, nu går jag vidare till ARN. Kan inte rekommendera Ellos längre, det har blivit ett mycket dåligt företag med ytterst dålig kundservice.
Skrev om Ellos