Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Har tidigare varit en nöjd kund hos BokaDirekt och även rekommenderat deras bokningssystem till andra. Sen kom Nya BokaDirekt -över en natt blev bokningssidan inte det minsta användarvänligt, jag är fullt medveten om att det tar ett tag att komma in i ett nytt system och jag har verkligen försökt att ge det en ärlig chans. Men jag har inte möjlighet att lägga ner hur mycket tid som helst på detta. Det mesta krånglar nu, sidan är rörig och oöverskådlig, det är buggar i systemet, sidan hänger sig, det poppar upp fel saker som jag själv inte har ändrat i inställningar. Sen kan man ju diskutera rimligheten i de nya kostnaderna och luddiga extraavgifter, men det som stör mig mest är all extratid som går åt att navigera på Nya BokaDirekt. Dessutom är det väldigt svårt som fullbokad egenföretagare att hinna ringa eller chatta med supporten, långa väntetider gör det hopplöst att hinna få hjälp med problem som dyker upp. Jag har nu sagt upp BokaDirekt och byter till ett annat bokningssystem. Trist att något som var så bra kan bli så uruselt. Tack och Hej!

Tipsa en vän om Bokadirekt i Stockholm AB