VARNING för ett av Sveriges Sveriges största solcellsbolag: SVEA SOLAR Allt är färdigmonterat, installerat och uppkopplad av elektriker . Nätägaren har bytt mätare i huset i januari. Vi kunde inte se någon produktion i appen och ringde support för att få hjälp. Vi fick veta att det ska parkopplas och att dem kunde göra det fjärrstyrt från deras sida när solen skiner. Men det fungerade inte och vi har kontaktat support varje vecka och får svar att de återkommer med status och information. Support bekräftade att en tekniker kommer kontakta oss för att hjälpa med systemet tidigt. Vi fick en bokad tid av tekniker en gång som sedan blev förflyttad pga en annan kund som behövde akut hjälp. Detta har hänt upprepade gånger och var tagit ledigt från jobbet för att närvara vid besöket, som aldrig kom! Vi förlorar pengar på flera håll då systemet fortfarande inte är idrift. Vi ringer varje vecka för att det inte händer något. Nu kan vi inte ens kontakta teknikern längre då han inte svarar på samtal eller sms. Nu ringer vi supporten varje dag å de säger att det ligger en order hos teknikernas chef och att de ska kontakta oss för en ny tid, men det har dem inte gjort. Jag undrar om ett så stort företag som Svea Solar är, bara har en tekniker? Är inte vi en betalande kund som också behöver akut hjälp då systemet inte är igång ännu, efter 4månader! Vi har betalat mer än 100.000kr då det var installerat, men inte igång tyvärr. Vi vill inte betala för en tjänst där allt ingår enligt avtalet, men inte får någon nytta av. När får vi det vi har betalat för!?!?!?! OBS! Om någon frågar oss så kommer vi inte rekommendera SVEA SOLAR till någon. Detta ärende kommer självklart anmälas till ARN, då SVEA SOLAR beter sig på detta usla sätt.
Skrev om SVEA SOLAR AB Bekräftad företagssida