Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Annika P
Skrev om Mathem Bekräftad företagssida

Katastrof! Ligger här hungrig och helt matt. I kassen låg två rullar avfallspåsar och ramlösa. All mat jag beställt som dessutom skulke kommit igår på tisdagen. Hemtjänsten låter mig ligga här utan mat. Sen är det massor av mina basvaror som inte finns. Dethär kommer bli historia. Det kommer protesteras för mycket för detta totala haveri. Jag har haft hemtjänst sedan 2010. Något såhär tokigt har jag aldrig trott på om någon berättade om detta. Jag beställde varorna i fredags. Nu får jag ingen mat idag - onsdag. . Och då hemtjänsten inte tar något ansvar, vet jag inte om det kommer någon mat imorgon torsdag heller. Då har det gått en vecka! Detta är så helt galet och jag vet att massor med vårdtagare håller med mig. Ja vad ska man säga, du måste vara frisk för att ha hemtjänst och klara att åka och handla för att få mat i magen. En cirkel är för mycket. Det borde finnas en med X antal minus tecken framför. Annika Petzäll

Tipsa en vän om Mathem