Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Frans Sigvard Robin S
Skrev om SVEA SOLAR AB Bekräftad företagssida

Beställning gjordes höst-22, där bemötande och återkoppling var väldigt bra. Detta höll i sig fram till det att Installation var gjord. Installation gjordes april-23. Vi utförde därefter en besiktning i början på maj. Vid besiktningen visade sig stt det fanns flertalet fel, av olika allvarlighetsgrad. Besiktningen skickades till Svea Solar 10 maj-23. Här börjar problemen. Jag får inga svar och mailar cirka varannan vecka för att försöka få någon respons. Sedan dess har det varit fram och tillbaka. I början på sommaren kom en hantverkare från Svea Solar och var på taket för att åtgärda felet, han framförde då att han inte var den som skulle åtgärda felen som var gjorde inne i bostaden men att jag kom till att bli kontaktad av ansvarig för detta. Då det drog ut på tiden hörde jag av mig, återigen extremt svårt att få tag på ansvarig och blev hänvisad runt där alla duckade ansvar. I slutet på sommaren bokas en tid för att åtgärda resterande, trodde jag. Det visade sig istället vara hantverkare som även de skulle upp och fixa på taket. Även de sa samma sak, det som ska åtgärdas inomhus är någon annan. Någon annan hörde aldrig av sig. Blev sedan kontaktad i slutet på september av en person som bad om ursäkt för att det dröjt, då de haft stora problem med anlitad hantverkare som gjort flertalet brister i installationerna som de nu behövde jobba ikapp. Vid samtalet fick jag även frågan om jag fått något underlag på vilka åtgärder de gjort, då han inte hade något och anlitad hantverkare nu var avslutad. Jag framförde att jag inte har fått något underlag av någon. Han sa att han skulle kontakta mig igen inom kort för att se över vad som är åtgärdat samt åtgärda det som ännu ej är åtgärdat. Idag, cirka en månad senare, får jag ett mail där det står följande "Vi har varit i kontakt med områdesansvarig och tekniker som varit ute och genomfört alla besiktningsanmärkningar som var felaktiga nu är åtgärdade och detta ska min kollega Max ha meddelat till dig för ett tag sedan". Jag har fortfarande inte fått något underlag för det som gjorts på taket. I besiktningen framgår även saker som ska åtgärdas inomhus, men än så länge har ingen varit här inne och gjort något. Så hur de kan bedöma att de gjort allt de ska är ytterst anmärkningsvärt. Jag skulle under inga omständigheter rekommendera detta företag. Hoppas denna beskrivning av hur de arbetar kan göra att någon väljer bort dem och slipper motsvarade situation.

Tipsa en vän om SVEA SOLAR AB