Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Pernilla T
Skrev om Holiday Autos

Har varit mycket nöjd med Holiday autos fram till nu. De har lurat oss på 2000 kr. Vi avråder alla att inte hyra av dem, alternativt få skriftligt på allt som sägs i telefon. Hyrde bil på Maderia höstlovet 2022. När vi kommer dit accepterar inte hyrbilsfirman American Express för depostitionen, trots att det stod amex på vouchern. Holiday Autos ber oss att hitta en annan firma som tar amex och hyra en annan bil, dock i samma prisklass. Det tar oss ca 1 timme att leta på flygplatsen men till slut hittar vi en som tar amex och har 1 bil kvar att hyra ut. Den kostade dessvärre 2000 mer men vi har inget val och Holiday autos lovar att täcka detta bara vi sparar kvittot. Sedan dess har Holiday autos begärt kvitto, kontoutdrag och sedan också orginalfakturan i omgångar, för att nu neka oss ersättning för den extra kostnaden då vi olovligen hyrt en helt annan och dyrare bil. Det säger emot sig själv att vi inte skulle ta bilen vi bokat och dessutom redan betalat för, gå till en helt annan firma och betala 10 000 kr för en annan bil om vi inte fått ok av holiday autos att få ersättning för detta. Ärendet har pågått i nästan 1 år och vi har enbart fått tillbaka 4000 kr som orginalbokningen kostade. Då vi var tvugna att hyra en annan bil för 10 000 kr har vi betalat 2000 kr mer. Nu nekar de ersättning pga de sökt oss via telefon 6 ggr och mailat mig utan att få svar. Jag har inga missade samtal eller nya mail från dem. När jag väl ringer Holiday autos så meddelar de att ärendet är stängt då vi inte svarar när de ringt och att vi olovligen hyrt en dyrare bil. Jag vet inte var nästa steg är. De vägrar att koppla vidare till en manager och står fast vid sitt beslut. Jag tar gärna emot tips på vad jag kan göra.

Tipsa en vän om Holiday Autos