VARNING: KÖP ALDRIG FRÅN FYNDIQ Dem är skylldiga mig flera tusen kronor i varor som ej kom fram, reklamationsrätt (varor som kom fram trasiga) och ångerrätt. Mest värdelösa kundtjänst jag någonsin varit med om. Svarar inte på veckor (förutom bekräftelsemailet), tar bort mina kontaktförsök på sociala medier, tar bort negativa/kritiska kommentarer på sociala medier och skyller ifrån allt ansvar på företagen dem själva ger plats till på sin plattfrom. Varorna dem säljer är ofta fejk eller trasiga, om något skulle gå fel så kommer du aldrig någonsin få hjälp av kundtjänsten och om du har något negativt att säga så kommer dem se till att tysta det. Har försökt i flera månader att få tillbaka mina pengar som dem lagligt är skyldiga mig och dem vägrar svara eller hjälpa mig. Verkligen sämsta sidan jag handlat ifrån och varnar verkligen oeerhört starkt ifrån att handla där. Handla på vilken som helst annan sida, deras produkter är 99% av gångerna dyrare än andra alternativ som går att googla sig fram eller på prisjakt/pricerunner. Stötta inte företag som gång på gång på gång bryter mot konsumenträttslagar.
Skrev om Fyndiq AB Bekräftad företagssida