Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Miguel Alexander M
Skrev om Ellos

Jag köpte en matgrupp ena dagen när paketet väl anländer har dom sänkt målgruppen ytterligare 10 procent vilket genererar 1200 kr mindre. När man kontaktar kundtjänst och man förklarar att paketet ej hunnits öppna att man kan skicka tillbaka det och göra ett nytt köp för att få målgruppen 10 procent billigare. Jag föreslår att dom ska göra som andra företag och erbjuda 10 procent återbäring istället för att slösa ännu en transport tillbaka sen ytterligare en transport hem så får jag svaret att dom jobbar inte så att vill jag ha dom 10 procenten billigare får jag skicka paketet tillbaka sen beställa det igen och få ett nytt paket. Var på frågan om att är det inte bättre att göra på mitt sätt så slipper man använda ännu mer fossila bränslen och göra planeten ännu mer utsatt mot miljön så säger dom återigen det är enda sättet. En av hennes arbets plats ledare ringer mig idag och säger exakt samma sak! Urdåligt sköt summan av kardemumman blir den samma minus att utsätta planeten för massa mer bränslen hekt enkelt dom vill göra det så krångligt som möjligt för att man inte ska skicka tillbaks det och så dom slipper betala tillbaks dom 10 procenten... ELLOS DET VAR SISTA GÅNGEN JAG HANDLA AV ER!

Tipsa en vän om Ellos