Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

Robin är kunnig på sitt område, inte "gå påig" och säljig. Han ger kloka råd till oss kunder och ser inte allt i att störst sälj är bäst. Han ser redan vid konsultationsbesöket till att detta ska sluta med både nöjda kunder och egen yrkesstolthet i behåll. Detta innefattar att han inte försöker sälja på mer än vad hushållet behöver. Vi litar på vad han säger, då han även klart säger när något inte behöver bytas 😊👌 Vi hade stora förväntningar på att få hjälp bedöma vad vi skulle välja och hur vi skulle tänka gällande byte av ett par dörr till vårt hus, samt få detta arbete genomfört. Robin hjälpte oss med exakt detta. Han snarare minskade arbetet och därmed våra kostnader. Inte en ansats till att sälja mer till oss än vi tänkt. Noggrann med kontakt och kanske lite för nåbar ibland 😉 Robin känns verkligen att gilla sitt arbete. Vi köpte tre dörrar och tillhörande sidoglas, och medföljande extra detaljer som plåtarbete etc.

Tipsa en vän om Robin Ivehag