Skrev om Solceller 365 AB
Bra bemötande och var ärliga med att vi inte hade behov för batteri tex. De sa på mötet att inom 4-6 v är solcellerna monterade men det var först 2 v ångerrätt som de måste avvakta på så hade nog ändrat till 4-8 v alt 4-12 v . Vecka 9 fick vi solcellerna monterade iallafall och vi är supernöjda . Snyggt monterat och har haft kontakt med dem varje vecka då monteringen blev flyttad 2 ggr pga påsk och snö. Trots många kockar i smeten så sköttes det med bra kontakt och information hela tiden . Nu ska vi bara få igång appen sen är allt klart.
Svar från Solceller 365 AB
Hej Kaithe. Tack så mycket för din detaljerade recension och för att du valde oss för din solcellinstallation. Vi är glada över att höra att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde ge dig ärlig rådgivning angående dina behov, inklusive att du inte behövde batterier för tillfället. Vi beklagar eventuella förväntningsmissuppfattningar angående monteringstiden, men är glada att vi ändå kunde leverera inom vecka 9, och att du är supernöjd med resultatet. Att monteringen fick flyttas på grund av påsk och snö är förståeligt, men vi är glada att höra att vår kontakt och information hölls på en bra nivå under hela processen. Vi är här för att hjälpa dig med appen och för att säkerställa att allt är helt klart för dig. Tack igen för din recension och för att du valde oss. Vi ser fram emot att fortsätta vara till hjälp för dig!