Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Siranee H

Så förvirrande. Bokade got-zur-Bkk t/r och reser med Swiss Air. Valde ”standard” och inte Light. Köpte på bagage 2st på utresan och 3st hemresan á 794kr/st. Någon dag senare kollade in hos Swiss app och "NON luggages included in fare"…wtf! Kontaktade RCG via hemsidan och de svarade på engelska att bagage kommer att synas hos Swiss 1 vecka innan avresan. Kontaktade Swiss idag, inget svar om att det skulle vara sant att bagage kommer synas 1v innan avresan men de sa att vi har ”basic” biljetter och bara handbagage! Och undrade om vi ville boka bagage 730kr/st dvs billigare än vad RCG tog. Och 2v efter vi bokade hade Swiss tidigarelagt flyg zur-got så det skulle bara bli 5min för oss att hinna! Ringde RCG och valde att omboka till en dag tidigare hem. Och enl. Swiss har man inte heller bagage och måste köpa igen för de köpte flyttas inte över vid ombokningen. Men ja vilka bagage då enl. Swiss har vi inga alls förutom rätt till handbagage. Så förvirrande. Och det skulle innebära att vi får punga ut närmade 8000kr bara bagage kostnader i totalt om vi måste köpa på oss igen, för de vi redan betalade och fanns ingen stans med i bokningen hos Swiss men finns med i bokningsbekräftelse hos RCG. Ringer man hamnar man någonstans i Indien och måste prata engelska. Den damen jag pratade med var i alla fall hjälpsam när jag ringde om det här med 5min att springa till nästa flyg. Dock sa hon ingenting om bagage och att de inte kommer medici måste betala igen. Att bara omboka tog minst 1h att göra och kostade 399kr engångsavgift för supportpaket som jag fick betala och inte köpte på mig det från början. Om jag hade varit klokare skulle jag omboka direkt hos Swiss kanske samt köpa till bagage. Så det blir spännande imorgon vad jag får för svar när de öppnar kundtjänsten kl.9 och vill få rätt till bagage eller återbetalning. Asså! Kommer inte boka RCG igen.

Tipsa en vän om Resecentrum Gruppen