Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Per Johan Fredrik J
Skrev om NOX AB

Resultatet av själva flyttstädningen blev bra, rent och snyggt. Dock blir det ett lågt betyg på kundservice. Det utlovades att personal skulle komma mellan 8:00-9:00 och jag skulle då låsa upp. 9:15 fick jag ringa till Nox då ingen personal fanns på plats. Ingen som svarar men man får ett sms där man ska beskriva vad man vill (i min värld helt oacceptabelt, har man kundansvar så svarar man i telefonen) Personalen kom 9:30 och lovade att städningen skulle vara klar under dagen och att de skulle ringa en timme innan det var klart så jag kunde låsa lägenheten. 15:30 hade jag inte hört något, men åkte ändå till lägenheten. Ingen personal fanns på plats och städningen var halvfärdig. Väntade en halvtimme utan att någon kom och städade. Ringde då igen och blev åter igen bortryckt och fick sms där man skulle beskriva vad man ville. Blev dock uppringd denna gång och fick då beskedet att personalen hade varit tvungen att åka och transportera annan personal som saknade körkort men att städningen skulle återupptas inom 5 minuter. Och att det då skulle ta 1,5 timme att färdigställa städningen. Det tog dock 30 minuter innan det kom någon personal för att göra klart. Jag lämnade lägenheten för att återkomma 1,5 timme senare, då pågick städningen fortfarande. Jag väntade tills städningen var klar för att kunna låsa dörren. Städningen var klar 18:00 och jag kunde då låsa och äntligen lämna. Som sagt, resultatet var det inget fel på men ordning och hantering får klart minus. Tilläggas skall också att jag fick 20% rabatt på fakturan, dock en klen tröst i sammanhanget då det gick åt flera timmar av min arbetsdag bara i att vänta. Jag kommer aldrig mer att använda Noc och kan inte heller rekommendera någon annan att använda detta företag.

Svar från NOX AB
Hej Per Johan Fredrik, vi är glada att du blev nöjd med resultatet men vi ber så hemskt mycket om ursäkt att det blev fel med tiden och kommunikationen. Vi kommer att utreda varför det blev dålig kontakt med dig gällande tider och varför det tog längre tid. Det låter som att det var en stressig dag både för dig och för vår personal och det är inte så vi vill att det ska vara. Tack så mycket för din feedback! Med vänlig hälsning, NOX

Tipsa en vän om NOX AB