Gabriel Moberg på Tele2 ljög från start till slut när vi talade om kontraktet som jag skulle signa på för mitt företag. Allt var möjligt, allt var hanterbart och han ringde upp när man mailade och bad honom om det. Sekunden efter det att vi signat avtalet så slutar han höra av sig och det visar sig att mycket få av de funktioner/utlovade specar som blivit utlovade fungerar. Vår käre säljare Gabriel Moberg hör inte av sig trots 3 (kan vara 4) mail som jag skickar till honom om att jag vill bli kontaktad. Summan av allt detta är att jag tappar ett telefonnummer jag blivit lovad att jag kan fortsätta använda. Detta telefonnummer hade vi haft i bruk i fem års tid. En lång rad telefonsupportsamtal följer där man möts av en byråkrati och total oförståelse för varför man är arg/upprörd. Det är omöjligt att få tala med någon som kan lösa något/svara på några frågor. Till slut så får vi, efter ett antal dagar som ägnats åt att jaga supporten, en kompensation som efter mycket tandagnissel och förhandling landar på 2 fria månader.... Detta är ett fruktansvärt uselt företag som verkligen sätter kunden på sista plats.
Skrev om Tele2 AB Ej verifierat företag