Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Lars L

Efter att ha blivit utförsäkrad 24 januari 2024 och med uppmaning från fkassan att söka arbete från 25 januari, gjorde jag det. Anmälde mig arbetslös 50% då jag ff jobbar halvtid på mitt 16 år gamla arbete. Eftersom det är fysiskt krävande, skulle jag söka lättare arbete. Det tog först 16 veckor innan jag fick beslut från Uakassan att jag var berättigad till akassa. Den 4 juli nyligen, kom där en begäran från akassan, att jag skulle varit stjänstledig 50% från mitt jobb från 25 januari. Min arbetsgivare gick inte med på att skriva detta retoraktivt och skulle vara tjänstefel. Jag har fortsatt få läkarintyg 50% sjuk från mitt nuvarande arbete, där det även står att jag möjligen hade klarat ett lättare fysiskt arbete 100%. Jag har sökt jobb varje månad t.om nu. Igår fick jag meddelande från Per H unionens akassa att jag inte skulle få akassa. 6 månaders uteblivna betalningar har knäckt min ekonomi fullständigt. Jag kommer överklaga via jurist till förvaltningsrätten. Jag kommer även maila min berättelse till all media som finns, ink uppdrag granskning. Unionens A- Kassa håller på med rena maffiametoderna. Hör gärna av er på mail veteran@live.se och berätta er historia och hur ni blivit lurade på pengar. Någon SKA granska Unionens akassa., men vi måste hjälpas åt. Mvh Lars

Tipsa en vän om Unionens A-Kassa