De stängde av våra fem obegränsade abonnemang, utan förvarning, en timme efter att deras kundtjänst stängt, som inte öppnar förrän om 14 timmar. Inget kan göras förrän kundtjänst öppnar... När jag ifrågasätter hur smart det är att göra på detta sätt påstår dom att SMS med varning skickats till våra nummer. Jag kontrollerar detta, och ingen av telefonerna hade fått någon varning och jag berättar det, då börjar dom ignorera vad jag skriver och pratar om annat. Jag ber om förutsättningarna för att säga upp avtalet, även det ignorerar dom. Plötsligt försvinner tjattkonversationer från Verbals app, så att det tar ännu längre tid att följa upp deras påståenden. Appen funkar för övrigt dåligt i flera avseenden. Enligt deras påstådda samtal med "vår tekniker" fungerar både tjatten och SMS-varningar. Det är liksom meningslöst att föra samtal med såna här företag. Man försöker ge dem chansen att rätta till misstag, men dom bara slösar ens tid för att man ska tröttna. Oseriöst företag. Aldrig mer.
Skrev om Verbal AB Bekräftad företagssida
Svar från Verbal AB
Hej!
Tack för att du lämnat din feedback! Vill passa på att tacka för trevliga samtal!
Väldigt tråkigt att höra om din upplevelse, men hoppas att du är nöjd med hur ditt ärendet blivit hanterat och lösningen vi kom fram till trotts omständigheterna!
Om du har några frågor eller funderingar vänligen kontakta våran kundservice på 0771-400 100 eller kundservice@verbal.se