Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Negatu T
Skrev om Klarna bank AB Bekräftad företagssida

Till allmänheten, Jag vill uppmärksamma er på mina negativa erfarenheter med Klarna, som jag anser är viktigt att dela med er för att ni ska vara medvetna om potentiella problem. För det första har deras kundservice extremt långa väntetider, där jag ofta har tvingats vänta mellan 1 och 1,5 timmar för att få tala med någon. Tyvärr har det flera gånger hänt att personalen har lagt på luren direkt efter att samtalet äntligen kommit fram, vilket är oerhört frustrerande och oprofessionellt. Dessutom verkar Klarna medvetet komplicera processer, vilket leder till förseningar och i slutändan dröjsmålsräntor, något som känns som ett medvetet försök att dra in extra pengar från sina kunder. Ett annat problem är den förvirring som uppstår genom att Klarna använder olika e-postadresser och aliasnamn för sin personal, såsom bestridande@klarna.se, utredning@klarna.se och noreply-se@klarna.se. Detta gör det svårt att hålla reda på vem man har kommunicerat med och försvårar möjligheten att följa upp ärenden på ett effektivt sätt. Jag känner att det är min plikt att informera er om dessa problem så att ni kan vara medvetna om riskerna innan ni gör affärer med Klarna. Jag hoppas att företaget tar till sig av denna kritik och vidtar nödvändiga åtgärder för att förbättra sin service. Tills dess vill jag uppmana er att överväga andra alternativ. Tack för er uppmärksamhet. Vänliga hälsningar,

Tipsa en vän om Klarna bank AB