Jag blev uppringd och säljaren pratade på som säljare gör. Efter avslutat samtal så kollar jag upp SST Net på internet och inser att det är samma företag som försökt lura på mig nyckelbrickor för några år sedan. Jag tar kontakt för att avböja abonnemanget och den jag pratar med går motvilligt med på att acceptera detta den 28/8 som var den sista dagen att kontakta dom om att jag inte vill fullfölja avtalet. Av någon anledning så går det inte fram till SST Net som hävdar att jag avböjde för sent. Efter en lång rad mejl fram och tillbaka där jag på ett väldigt trevligt sätt förklarar för dom att jag inte är intresserad och att jag anser att jag faktiskt hade kontaktat dom i tid så skickar dom ändå räkningar trots att vi aldrig ingått ett avtal. Den summa som angavs vid säljsamtalet stämmer inte, på den senaste räkningen dom skickade är den högre. Det är mycket som är konstigt med det här. Saken är den att jag inte har öppnat några SMS eller på något sätt svarat dom i samband med det så kallade köpet. Jag har heller inte något mobilt bank id och har därmed inte kunnat signera nåt köp. Jag tror alla kan förstå att ett företag som envisas så till vida pass samt försöker binda en i två år nog inte är det bästa man kan välja och att deras trovärdighet kanske inte är en bästa.
Skrev om SST NET i Sverige AB Bekräftad företagssida
Svar från SST NET i Sverige AB
Hej Bo Göran D,
Tack för ditt omdöme,
Självklart har du möjlighet att ångra ditt ingångna avtal under ånger perioden. Är det någon av våra återförsäljare som varit i kontakt med vänder du dig till dessa i första hand. Blev det fel i hanteringen löser SST NET det på bästa sätt såklart.
Har det fortfarande inte löst sig oavsett om det avser ånger eller det har registrerats fel månadsbelopp? Hör då gärna av dig till SST NET kundtjänst 0774- 100 590 då målet är att ha 100% nöjda kunder..
Mvh SST NET Kundservice