Otroligt dåligt bemötande och brist på hjälp från Länsförsäkringar Jag har varit en trogen kund hos Länsförsäkringar i över 15 år och har under den tiden betalat hundratusentals kronor i försäkringspremier för mina bilar. När jag äntligen behövde hjälp efter en allvarlig trafikolycka med en utländsk lastbil i maj, där min älskade veteranbil blev förstörd, blev jag chockerad över det fruktansvärda bemötande jag fått. Min veteranbil, som har ett enormt sentimentalt värde för min familj, blev påkörd och förstörd. Vi har samlat in bilens värde från marknaden i flera länder (Norge, Danmark, Finland och Tyskland) eftersom det inte finns någon likadan bil i Sverige, men Länsförsäkringar vägrar erkänna det och säger att bilen måste skrotas. Vi har till och med erbjudit dem att antingen reparera bilen eller ge oss ett högre värde baserat på våra värderingar, men de vägrar att samarbeta. Det har nu gått nästan fyra månader utan någon hjälp från Länsförsäkringar, trots att vi konstant har ringt och mailat dem. Vi har blivit bollade från det ena telefonnumret till det andra och från ett mail till ett annat – det verkar vara omöjligt att få någon ansvarig att ta vårt ärende på allvar. Hur svårt ska det egentligen vara? De påstår även att de inte kan hitta föraren av lastbilen, trots att jag har gett dem all information inklusive körkort och bilder på den ansvariga föraren. Dessutom kräver de att jag ska betala självrisken, trots att olyckan inte var mitt fel. Hur är detta ens rimligt? Jag kunde ha dött i olyckan, men det verkar inte spela någon roll för Länsförsäkringar. Jag förväntade mig mycket mer efter alla dessa år som lojal kund, men istället har jag blivit ignorerad och övergiven när jag verkligen behöver hjälp. Länsförsäkringar, ni har totalt svikit mig och min familj, och det känns som att ni bara försöker råna oss på vår rätt.
Skrev om Länsförsäkringar AB (publ)