Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Hans S
Skrev om Trygga rör skandinavisk rörinfodring AB Verifierat företag

Jag fick förtroende för företaget redan när Anders och Michael genomförde filmningen av mina avloppsrör. Fick en offert och svar på mina undringar redan vid samma tillfälle. Fler frågor besvarades utan långa dröjsmål och arbetet med relining beställdes. Arbetet påbörjades på avtalad dag med en ordentlig skyddsintäckning av berörda ytor. Jonas och Anders genomförde arbetet på ett seriöst sätt. Gjorde vad dom skulle, var aktsamma om mitt hus, förklarade arbetsmomenten för mig, städade undan efter avslutat arbete (minst lika rent om före arbetsstart) och slutligen överlämning av dokumentation. Allt utfört inom avtalad tid. Jag är nöjd och känner mig trygg med Trygga rörs installation

Svar från Trygga rör skandinavisk rörinfodring AB
Tack så mycket för ditt utförliga och positiva omdöme Hans! Vi är glada att höra att Anders och Michael skapade förtroende redan från början och att ni kände er väl informerade genom hela processen. Det är viktigt för oss att vara aktsamma om våra kunders hem och att lämna en noggrant städad arbetsplats efter oss. Vi strävar alltid efter att hålla oss till avtalade tider och att ge en tydlig överlämning. Tack för att ni valde Trygga Rör, och tveka inte att höra av er om ni behöver mer hjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Jonas

Tipsa en vän om Trygga rör skandinavisk rörinfodring AB