Lurendrejare som ringer till äldre och försöker pracka på dem mobilabonnemang. Säljarna försöker trygga de äldre med att "den enda skillnaden kommer vara att ditt abonnemang blir billigare, du kommer fortfarande att ligga kvar i telias nät". Detta är dock skitsnack. Min äldre kompis blev uppringd av detta bolag och det visade sig att de inte allt använder telias nät utan tre vilket har mycket sämre täckning. Kostnaderna skulle dessutom bli mycket högre jämfört med vad han har idag. Dagen efter kollade vi igenom avtalspapprena och bestämde för att avbryta avtalet. Efter en lång telefonkö kom vi fram till en person som skulle hjälpa oss att avbryta avtalet men hon försökte på alla sätt lura min kompis att stanna kvar. Hon försökte med inövade tekniska fraser och jag sa till henne att "jag kan teknik och datorer, mig lurar du inte" vilket gjorde henne svårt irriterad på mig. Efter en lång stund av tjat från deras håll lyckades jag och min kompis att avsluta alltihop men det krävs att man är tuff mot dem för att det ska lyckas. Så en stor varning för detta bolag, ingå inga avtal med dem, om ni får höra att en säljare från dem ringer till er så lägg på direkt!
Skrev om SST NET i Sverige AB
Svar från SST NET i Sverige AB
Hej Alexander B
Tack för ditt omdöme,
SST NET bedriver inte någon telemarketing, det låter som någon av våra återförsäljare varit i kontakt med dig? Har man på individnivå med vilje försökt vilseleda vilket nät SST NET verkar i tar vi det på största allvar. Troligtvis är det även återförsäljarens egen kundtjänst ni varit i kontakt med? Som SST NET förstod det har allt löst sig annars är det bara att höra av sig till SST NET Kundtjänst direkt på 0774-100 590 så reder vi ut tillsammans.
Mvh. SST NET Kundservice