köper en helhetslösning av Svea Solar med paneler, växlare och 24kw batteri. Kostnad på anläggningen 250.000kr. Då nämndes det att batteriet är utbyggnadsbart om jag senare skulle vilja ha en större batteri. Nu när jag kontaktar SveaSolar skriver den ansvarige chefen: " Din förfrågan du har skickat in är dessvärre inget vi kan hjälpa till med. I så fall får du vända dig till en annan leverantör. Vi kan däremot titta närmare på vår batterilösning om det kan vara av intresse istället?" förtydligar då att det är deras batterilösning jag fick när jag köpte anläggningen för ett par år sedan och får tillbaka "Hej igen, Som sagt har vi komponenter som vi kan erbjuda er om ni önskar en helhet genom oss på Svea Solar. Vi installerar dock inte material från annan leverantör." jag tycker att ett stort företag som Svea Solar borde skämmas att de säljer in en helhetslösning och installerar det men sedan hänvisar till andra leverantörer bara för de nu har bytt leverantör. Om en annan leverantör börjar pilla på anläggningen kan det skapa problem med garantiåtaganden etc.
Skrev om SVEA SOLAR AB Bekräftad företagssida