Skrev om Verbal AB Bekräftad företagssida
Bluff företag!! Har blivit lurad! Lägg på luren för guds skull om någon från Verbal ringer er! Jag har haft 3 innan med obegränsad surf och fast månads faktura. Jag blev lovad samma villkor fast med billigare månadskostnad! Jag är upp i en kostnad på 4200:- för extra surf pga surfen inte räcker för min familj. Det återstår 4 dagar av denna månaden. Jag kommer alltså landa på en faktura på 6000/7000:- /månad hos verbal varje månad! Kan knappt titta på film längre utan avbrott och error meddelande pga dålig täckning. Har varit i kontakt med konsumentverket och kommer även kontakta en advokat!
Svar från Verbal AB
Hej!
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att du har haft en så negativ upplevelse, och vi förstår hur frustrerande detta måste vara för dig.
Vi vill klargöra att vi alltid strävar efter att erbjuda våra kunder bra service och tydliga villkor. Vi är ledsna att du har upplevt missförstånd och problem med både surf och täckning. Vi tar dina synpunkter på stort allvar och vill gärna reda ut detta så snabbt som möjligt. Om du inte redan har gjort det, rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst så att vi kan titta på din situation och hjälpa dig på bästa sätt. Du når oss på 0771-400 100 alternativt kundservice@verbal.se.
Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda, och vi är här för att hjälpa till att lösa eventuella problem du har. Tack igen för att du hörde av dig, och vi ser fram emot att kunna assistera dig vidare.