Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Milou W
Skrev om Tour Pacific Bekräftad företagssida

Det är inte många leverantörer av tjänster där jag vet namnet på personalen som bidrar till min upplevelse men så är det på Tour Pacific. En personlig resebyrå med en personlig kontakt som lär sig dina drömresor och hjälper till att förverkliga dem. Vi har rest med Tour Pacific i flera år. Nya Zeeland, Mauritius, Maldiverna. Ett bjussigt företag som själva har varit på resmålen och kommer med tipsen om hur du får den bästa upplevelsen och som bjuder in till inspirationskvällar för att skapa relation och ge oss nya resmål att längta till. Man an använda dem lite och själv skapa sin resa eller mycket och få hjälp kring detaljerna. Allt utifrån egna behov och önskemål.

Svar från Tour Pacific
Hej Milou, tack så mycket för dina fina ord. Det är vår passion att få hjälpa er med era drömresor och försöka uppfylla så många av era önskemål som vi kan! Så det är väldigt fint att höra att ni uppskattar vår service, vi finns alltid bara ett samtal bort. Önskar dig en fin höst, så hörs vi igen när det är dags för nästa resa! Varma hälsningar från alla oss på Tour Pacific.

Tipsa en vän om Tour Pacific