Tour Pacific

Tour Pacific

En del av Intoit Travel Group www.tourpacific.se
  • Badge2024
4.9

Tour Pacific är resebyrån som arrangerar resor sedan 1993! Vi hjälper kunder att boka ensam- och gruppresor till ett flertal varma destinationer. Våra duktiga säljare erbjuder personlig service och skräddarsyr din resa så som du önskar. Våra resmål inkluderar bland annat destinationer som Australien, Nya Zeeland, Maldiverna,...

16 omdömen om Tour Pacific

Sedan starten hos Reco 2024

Marinett N
Skrev om Tour Pacific

Vi har tidigare rest med Tour Pacific och nu blev en resa till Söder havet . Vi tog hjälp av Anders Persson han hjälpte oss att skräddarsy en väldigt trevlig resa till 3 ställen i Stilla havet. Vi landade på Tahiti och sedan gick resan vidare till Moorea där vi var 6 nätter, en väldigt mysig ö med fantastik fina stränder och mycket att se i havet som haj och sting rockor mm. Därefter gick resan vidare till Bora Bora en magisk fint ställe att vara på och bo i en waterbungalow i 6 nätter bara det var en härlig upplevelses...

Magnus A
Skrev om Tour Pacific

Vi har använt oss av Tour Pacific ett ex antal gånger och är lika nöjda varje gång. Snabb på återkoppling. Bra rekomdendationer på resmål och bra service. Vi kommer att återkomma vid nästa resa till Tour Pacific igen. Mvh Magnus Anderson

Svar från Tour Pacific

Hej Magnus. Så roligt att höra att allt har fungerat så bra i din kontakt med oss här på Tour Pacific. Jag väntar med spänning på att få hjälpa dig med din nästa resa. Varma hälsningar Josefin

Jenny T
Skrev om Tour Pacific

Vi har bokat två resor med Tour Pacific och Anders. Vi har varit så nöjda varenda resa vi har planerat tillsammans med Anders, han har lyssnat på våra önskemål och uppfyllt dem med över förväntan! Önskar ni boka en resa med full och hängiven service så rekommenderar vi Tour Pacific!

Svar från Tour Pacific

Hej Jenny, tack för din fina feedback. Det är roligt att höra att du uppskattar den service vi ger och det arbete vi gör för att kunna skräddarsy varje resa unikt efter era önskemål. Jag och mina kollegor finns alltid redo närhelst reslusten faller på! Varma hälsningar från Anders och resten av teamet på Tour Pacific

Michael C
Skrev om Tour Pacific

Fantastiskt tillmötesgående av TPs handläggare. Från önskningar till bokning av en dröm resa till fantastiska Dhigali i två veckor. Från incheckning på Arlanda till hemkomst så har allt fungerat som ett Schweiziskt urverk ,vi kan varmt rekommendera att boka en dröm resa via Tour Pacific. Nästa gång vi gör en liknande resa blir valet av resebyrå självklart, Tour Pacific!

Svar från Tour Pacific

Hej Michael, det gläder oss att höra att att vi levererat på alla plan när det gäller er drömresa till Maldiverna. Tack för de fina orden, det ger oss energi att fortsätta vårt arbete att göra verklighet av våra kunders drömmar om exotiska reseupplevelser! Vi ser fram emot att hjälpa er med nästa resa. Vänliga hälsningar Lars, försäljningschef.

Stina G
Skrev om Tour Pacific

Jag och min man bokade vår bröllopsresa till Maldiverna med Tour Pacific och vi kunde inte vara mer nöjda. Hela processen, från bokningen till själva resan och vistelsen, var toppen. Vi fick hjälp av Josefin, som gjorde bokningen enkel och smidig. Hon lyssnade noga på alla våra önskemål och svarade på alla våra frågor. Resorten de rekommenderade var en dröm – det kunde inte ha varit bättre! Det var vår första upplevelse att boka genom en resebyrå, och i ärlighetens namn trodde jag att det var något förlegat eller att...

Svar från Tour Pacific

Hej Stina, tack för att du tog dig tid att beskriva din upplevelse av att boka genom en resebyrå. Det är helt fantastiskt att läsa om din nyfunna erfarenhet av vad vi som specialistresebyrå kan ge för mervärde! Josefin uppskattade verkligen att få förtroendet att arrangera ert livs viktigaste resa - bröllopsresan! Vi sätter ett stort värde i att leverera extra bra värde för pengarna och ge alla våra tips och rekommendationer för att just er resa skulle bli perfekt! Hoppas vi får glädjen att hjälpa er med nästa exotiska resa, vänliga hälsningar Lars Jönsson, försäljningschef.

Jan-olof J
Skrev om Tour Pacific

Jag blev mycket bra bemött av Tour Pacific, lyssnade på våra önskemål om vår kommande resa och ställde frågor om vad vi ville uppleva. Vi fick några bra alternativ på resor som matchade våra önskemål mycket bra. Vår semester blev helt fantastisk och Dhigali på Maldiverna levde upp till våra förväntningar till 100%, precis som Anders på Tour Pacific beskrivit för oss. Vi har bokat flera resor med Tour Pacific och varje gång har allt varit väldigt bra, vi är väldigt nöjda med den service vi får av Tour Pacific. Vi har redan nu börjat fundera på vart vår nästa resa skall gå 😎

Svar från Tour Pacific

Hej Jan-Olof, Det gläder oss att läsa din fina ord. Återkommande kunder som du är ryggraden i vår verksamhet och det är en ynnest att få förtroendet att leverera drömresor till er gång på gång! Anders är en stor tillgång i vårt team och han har förmågan att lyssna av det våra kunder vill ha på resan. Vi ser verkligen fram att få arrangera er nästa resa! Hälsningar Lars, grundare av Tour Pacific och försäljningsansvarig

Milou W
Skrev om Tour Pacific

Det är inte många leverantörer av tjänster där jag vet namnet på personalen som bidrar till min upplevelse men så är det på Tour Pacific. En personlig resebyrå med en personlig kontakt som lär sig dina drömresor och hjälper till att förverkliga dem. Vi har rest med Tour Pacific i flera år. Nya Zeeland, Mauritius, Maldiverna. Ett bjussigt företag som själva har varit på resmålen och kommer med tipsen om hur du får den bästa upplevelsen och som bjuder in till inspirationskvällar för att skapa relation och ge oss nya resmål...

Svar från Tour Pacific

Hej Milou, tack så mycket för dina fina ord. Det är vår passion att få hjälpa er med era drömresor och försöka uppfylla så många av era önskemål som vi kan! Så det är väldigt fint att höra att ni uppskattar vår service, vi finns alltid bara ett samtal bort. Önskar dig en fin höst, så hörs vi igen när det är dags för nästa resa! Varma hälsningar från alla oss på Tour Pacific.

Birgitta M
Skrev om Tour Pacific

Anders Persson på Tour Pacific Scandinavia bokade vår drömresa när jag och min dotter reste till Australien, Nya Zeeland och Cook-öarna. Han var lyhörd för önskemål, vad gällde flygbolag och hittade precis den typ av boutique-hotell jag ville bo på (i intressanta miljöer) samt föreslog även resmål och utflykt vi inte tänkt på – som överträffade alla våra förväntningar. Kommer definitivt anlita honom/dem om jag vill resa till den delen av världen igen.

Svar från Tour Pacific

Hej Birgitta, tack för din jättefina feedback om resan till Söderhavet. Toppen att höra att allt fungerat så bra och att du är nöjd med både planering, valet av mysiga hotell och utflykter med mera. Tack igen för detta och hoppas att vi hörs igen framöver. Hälsningar Anders, Tour Pacific.

Greger E
Skrev om Tour Pacific

Vi har rest två gånger med Tour Pacific, till Seychellerna och Gili öarna (Bali). Mycket nöjda med bägge. Det vi framförallt uppskattar med Tour Pacific är det personliga bemötandet och att de verkligen lyssnar på oss och ordnar resor som känns väldigt mycket som "vår resa", ingen annans. Raka motsatsen till "färdigförpackade resor". De känner verkligen till alla resmål och hotell och kan guida rätt. Vi ser redan fram emot att få åka iväg med dem igen!!!!

Svar från Tour Pacific

Hej Greger, tack för de värmande orden. Vi sätter en stor ära i att skräddarsy så varje resa blir unik. Tack för att vi får förtroendet att att arrangera familjens exotiska resor! Och glädjen är lika stor på vår sida när vi hittar rätt. Nöjda kunder ger oss energi att skapa nya drömresor! Vänligen, Anders Persson - Senior Travel Consultant

Sandra K
Skrev om Tour Pacific

Vi valde att använda oss av Tour Pacific för vår bröllopsresa till Seychellerna och är väldigt glada att vi gjorde det. Resan blev så bra på alla sätt och vis och allt var uppstyrt in i minsta detalj så som vi ville ha det. Allt från små överraskningar som började redan på flygplatsen till när vi var på plats. Det kändes så skönt att få hjälp med alla de praktiska bitarna så som hotell, transport mm så att vi bara kunde fokusera på att njuta till fullo av resan. Rekommenderar starkt att anlita dem inför en resa.

Svar från Tour Pacific

Hej Sandra. Stort tack för ditt fina omdöme och att bröllopsresan till Seychellerna blev så lyckad och att allt fungerade så bra. Det är så skönt att kunna njuta av upplevelserna och att kunna släppa allt det praktiska. Tack igen, för era fina ord och önskar er en riktigt skön höst. Hälsningar vi alla på Tour Pacific.

Pernilla E
Skrev om Tour Pacific

Vi har använt oss av Tour Pacific 2 ggr. Dels när vi bokade resa till Mauritius ifjol och dels till Maldiverna i våras. Väldigt trevligt bemötande vid bokningen och bra bollplank när vi själva hade 412 egna olika idéer vad vi ville. Bland det bästa är att allt är klart och bokat hemifrån. Bra samarbetspartners hela vägen från transfer från flygplatsen till hotellen. Väldigt proffsigt genomgående och trevligt bemötande. Vi hade väldigt höga förväntningar eftersom det är relativt dyra resor vi bokade. Men vi tycker att våra...

Svar från Tour Pacific

Hej Pernilla. Ett stort tack för din utförliga och tydliga feedback om de resor vi har fått ditt förtroende att arrangera. Ja både Mauritius och Maldiverna är ju så fina resmål, som ligger oss varmt om hjärtat. Kul du uppskattade badpåsen också. Vi hörs gärna av igen för att inspirera om nästa resmål. Varma hälsningar Anders med kollegor på Tour Pacific.

Bo J
Skrev om Tour Pacific

Personligt och trevligt bemötande med snabb återkoppling vid frågor och oväntade förändringar. Snabb hjälp vid komplikationer under resan. Professionell service under hela resan. Sammanfattningsvis uppfylldes alla våra förväntningar. på ett smidigt och enkelt sätt. Underbar semesterresa till Maldiverna med utsökt mat, viner och snorkling i varmt vatten.

Svar från Tour Pacific

Hej Bo. Tusen tack för din fina rekommendation och att er semesterresa till Maldiverna blev så lyckad. Det gläder oss jättemycket att ni är så nöjda med oss och vi ser fram emot att hålla kontakten inför kommande resor. Hälsningar Tour Pacific

Kristian W
Skrev om Tour Pacific

Det finns resebyråer och sedan finns det RESEBYRÅER. TourPacific har sedan första gången vi använde dem 2015 för vår smekmånad varit som en nära vän som känner till ens vanor och ovanor :-D De har sytt ihop otaliga resor för oss till både Söderhavet och Nya Zeeland samt resor till Maldiverna och Mauritius. Alla gånger har vi blivit mycket nöjda. Rekommenderar dem å det starkaste.

Svar från Tour Pacific

Hej Kristian. Åh vad glada vi blir av att läsa din fina rekommendation om oss, och vi är så glada över att få förtroendet att arrangera alla era drömresor till jordens alla hörn. Vi ser fram emot att höras av igen inom kort. Glad höst önskar vi, vännerna på Tour Pacific

Dag H
Skrev om Tour Pacific Scandinavia AB

Vi visste vad vi ville ha ut av resan och fick kontakt med Anders P. Vi fick ett väldigt trevligt bemötande som gjorde att vi hade fullt förtroende för Tour Pacific. Eftersom som vi bor på en ö så blir det mycket resande med tider som skall passa oss. Anders ordnade allt, även när ett bolag ställde in en flygresa så ordnade Anders ett annat flyg. Vi vill ha hög service på allt o det blev så bra så. Vi har flera gånger åkt med Tour Pacific o vi känner oss trygga o säkra när vi reser. Vi blir alltid väl mottagna på...

Svar från Tour Pacific Scandinavia AB

Hej Barbro och Dag. Tack för ert fina omdöme och att ni uppskattar all vår hjälp och support omkring era resor som vi fått förtroendet att arrangera. Hoppas vi hörs snart igen, och önskar er en härlig höst. Hälsningar Anders med kollegor på Tour Pacific

Josefin R
Skrev om Tour Pacific Scandinavia AB

Tour Pacific hjälpte oss att planera vårt bröllop på Mauritius och det blev verkligen helt fantastiskt! Från början till slut fick vi oerhört kompetent och hjärtligt hjälp. Resan blev ännu mer fantastiskt än man kan önska sig i på ett superfint hotell och vi kände oss verkligen omhändertagna, både från Tour Pacific och av all personal på hotellet. Bröllopet detaljer planerades på plats med en jätteduktig och engagerad bröllopsplanerare och vi fick verkligen ett drömbröllop och en resa vi aldrig kommer glömma! Rekommenderar starkt Tour Pacific!

Svar från Tour Pacific Scandinavia AB

Hej Josefin. Tusen tack för ditt fina omdöme och att ert bröllop på Mauritius blev så lyckat. Vi är jätteglada över ert förtroende att få arrangera bröllopsresan och att ni är så nöjda med vår service. Vi önskar en härlig höst och hoppas att vi hörs igen framöver. Varma hälsningar Tour Pacific.

Tant K
Skrev om Tour Pacific Scandinavia AB

De har alltid välorganiserade resor oavsett om jag rest på gruppresa eller privat, har alltid blivit väl omhändertagen på resmålet. Om det uppstått problem har jag kunnat nå dem dygnet runt och problemet har lösts på ett smidigt sätt. Jag uppskattar mycket den personliga kontakten med den otroligt trevliga och kunniga personalen. Och vilka fantastiska resmål de hittat åt mig, oss!

Svar från Tour Pacific Scandinavia AB

Tusen tack för ditt fina omdöme. Glad att du uppskattar vår personliga service och support både före och under resans gång. Vi ser fram emot att hålla kontakten, och önskar dig en skön höst. Hälsningar Lars med kollegor på Tour Pacific.