Skrev om Flyttkalle AB Verifierat företag
Jätte otrevligt bemötande, oprofessionellt. De tar inte upp alla kostnader i offerten. Vid debitering så tillägger de en extra kostnad för att de kört till dig och ifrån. Väldigt otydliga med vad som igår i de timmar man bokar. Man kan få betala mer, när man tagit upp det med de så får man bara ett väldigt otrevligt svar och bemötande. Dessutom skulle vi boka en till flytt med de De avbokade pga av vi ifrågasatte deras dolda kostnader. Rekommenderar verkligen inte! Killen som sitter och bokar är också väldig otrevlig.
Svar från Flyttkalle AB
Din flytt blev avbokad pga din släkt försökte manipulera oss med en avbokning. Då du och din släkt lätt oseriös har vi valt att inte utföra några tjänster hos dig överhuvudtaget. Skrivelse ovan har inget att göra om själva upplevelse och handlar bara om att smutskasta företaget då du fick inte flytta med oss. Vi debiterar för tid till, mellan och från kunden då våra anställda jobbar under den tiden. Du kan få betala mer då vi tillämpar löpande debitering på våra flyttar där kund betalar för faktiska timmarna. Priserna på helger är också dyrare än på vardagar. Allt detta står i offerten, på hemsidan och i avtal. Men du kallar det för ”dolda kostnader” som är skrivna för dig på alla möjliga ställe.