Berättade vilka möbler som skulle med, vilka som inte skulle med. Ändå tar dom med möbler som inte skulle med vilket resulterar i att dom får åka tillbaka med de som inte ska med , det tar mer tid & jag får betala mer pga det.
Flyttkalle AB
Välkommen till Flyttkalle! Vi är den lilla flyttfirma med det stora hjärtat. Vi kan hjälpa dig med flytten i hela Sverige men har vår bas i Stockholm. Vårt mål är att ditt nästa steg i livet ska bli så friktionsfritt som möjligt. Tjänster Flytthjälp, magasinering, kontorsflytt, evakuering, flyttstädning, flyttlådor, packning...
678 omdömen om Flyttkalle AB
Sedan starten hos Reco 2020
Hej Victor! Varför inte sätta lappar på möbler som ska med och den som inte ska med istället för att gnälla på våra anställda?
Förberedelsen inför flytten, var inte hundraprocentig. Beställda kartonger fattades. När man gör en flytt, behöver man info vilket alternativ som vore det bästa, även detta var inte optimalt. De anställda som var på plats, var däremot toppen och väldigt duktiga.
Vi är väldigt nöjda med Flyttkalle allt är uppbackat och helt. De har varit väldigt några med vårat bohag, kan varm rekommendera de. Det ända som jag saknar är att vi fortfarande inte fått vår faktura på städningen, men faktura på flytten är betald och klar. Med vänlig hälsning, Christina Kurba Sundström
Boka någon annan firma vid flytt. Personerna som hjälpte till under själva flyttdagen är det enda positiva i den här upplevelsen. Företaget är oseriöst och flyttstädningen var slarvigt utförd trots att det drog över en timme. Det tillkommer sidofakturor utöver det som angivits i offerten. Helt ovilliga att se till brister och skuldbelägger kunden. Fick förslaget att anmäla min reklamation till Skatteverket. Som kund ska man kunna lyfta upplevelser som inte funkar men det går inte att vara i kontakt med det här företaget.
Vi förstår inte vad du vill från oss. Din lägenhet är flyttad utan någon anmärkning och städningen har aldrig reklamerats. Att du själv försöker beställa tilläggstjänster på sidan om företaget direkt med personal, och sedan klagar på att detta är inte gjorts är inget vi kan tar ansvar för. Utifrån samtal med dig så ställer du en fråga till oss och ge svar själv på den utan att lyssna på vad vi svarar. Omöjligt att att ha en dialog med dig.
Snabb, smidig, och pålitligt flyttfirma. Fanns alltid tillgängliga via telefon när man behövde och var tydliga med vad som gällde inför flytten. Dessutom väldigt bra pris.
Helt korrekt bemötande från början till slut. Tydlig information på uppdraget om packhjälp och flytthjälp. Flyttkartongerna lämnades enligt överenskommelse. Packhjälpskillarna kom väldigt punktligt och jobbade noggrant och effektivt med våra tillhörigheter. Flytthjälpen kom lika punktligt dagen efter och var mycket försiktiga med alla våra saker. Efter transporten placerades möblerna och flyttkartongerna där de skulle vara i den nya lägenheten. Snabbt och noggrant rakt igenom. Vi hade god tid att packa upp kartongerna...
Jag är nöjd med hur Flyttkalle AB har hjälpt mig med att flytta mina saker ifrån mitt förråd till min nya lägenhet.
Bästa flyttbolaget, super smidig kommunikation, proffsiga, trevliga och noggranna. Packade in i lastbilen perfekt! Kommer definitivt anlita igen i framtiden 10/10
Tack så mycket Tais för en superfin omdöme! Kul att du är nöjd med våra tjänster!
Varning för att låta den här firman jobba löpande på timbasis. De verkar ha som system att mjölka onödigt många timmar för enkla arbeten. Slutlig fakturering var avsevärt högre än offererat och inte alls i proportion till vad tidsåtgången borde ha varit för ett så pass enkelt jobb. Själva flytten utfördes smidigt och professionellt. Men det efterföljande arbetet med att tömma lägenheten på skräp och forsla bort det var allt annat än effektivt. De har dessutom ett otrevligt bemötande... Kan tyvärr inte rekommendera den här firman!
Tack för att du delar din åsikt. Ni har beställt en flytt av ”några saker” som meddelades via telefon åt en äldre kvinna. Vi har flyttat hela lasset på 24 kubik till en annan lägenhet och det tog ca 6 timmar och ni var nöjda. Ni har samtidigt lämnat kvar lika mycket saker kvar i lägenheten som ni ville att vi ska köra till tippen. En nästan helt kass till åkte till tippen sedan. Bohaget som var kvar i lägenheten var helt orört och allt skit bara legat runt om och vi fick samla allt i påsar, montera ned gardiner, koppla bort...
Fick offert för 5 timmar trots att jobbet tog mindre tid än 5 timmar ville dem ha flera tusen mer, han sa att parkering kostar mycket pengar trots att dem inte betalade något för det för dem hade bilen utanför porten. Hade svårt få bort dem från lägenheten efter avslutad flytt för de ville ha pengar. Sist fick jag faktura för timmar som inte användes och fick sms från deras chef där han skriver du ska vara glad du får rabatt :) Utöver det ville dom ha 1000 kronor extra för lite plast dom använde runt ett bord, se till...
Flera tusen som du nämner är egentligen 595 kronor för en extra timma vi jobbade. Vi har informerat dig direkt att vi kommer behöva en timma till då du hade mer saker än du meddelade. Du har godkänt att vi ska fortsätta jobba. Efter vi var klara har du inte betalat enligt överenskommelse och ville få bort vår personal. De lämnade dig utan att få betalt för en flytt på en söndag. Du blev erbjuden 20% rabatt på helgtillägg, men du uppskattade inte det.
Jag trodde en flyttfirma skulle av erfarenhet ha med sig en bom nyckel för att komma in på gården
Av vilken anledning bör vi ha nyckel från bommen där du bor? Du kunde fråga oss om det och få svar istället att tro och sänka vår betyg pga det.
De var trevliga och punktliga.
Funkade bra men priset stämde inte med offerten! Start 08:00, avslutat 9:40 med blev debiterad för 3tim!
Tack för ditt omdöme. Tiden startar när vi börjar köra till dig och avslutas när vi är tillbaka. I ditt fall 30 min till och 30 min från dig. Därför du debiterades för 3 timmar.
Bra service , kom i tid tog hand om våra saker under flytt.
Snabbt o enkelt. Lindade in i plast det som behövde skydd.
Allt väl genomfört. Det var inte så tydligt att jag skulle swisha direkt efter flytten. Jag hade föredragit faktura men han som genomförde flytten sa att det var swish som gällde. Men annars allt bra.
Allr var bra! Bilen kom i tid och personalen var trevlug. Flytten gick smidigt och inget blev skadat.
Jag flyttade från en liten etta + 3 halvfulla förråd till en magasinering. För det första var dom en timme sena (som dom fortfarande tar betalt för), hade svårt att följa instruktioner där det blev fel flera gånger, tog med min smutstvätt(?), flera keramik gick sönder och det var tydligen mitt fel, skulle ha betalt för parkering (som var gratis?) med mera. Detta tog dom tydligen över 6 timmar (misstänker att dom maskade grovt för mer ob) att utföra när jag ändå hade packat allting i förväg själv, parkeringen var i över en...
Efter att vi har flyttat dina saker med en full bil på 28 kubik + halva bilen till på 14 kubik = 42 kubik totalt, fokuserar du fortaradne på din liten etta? Bohaget som vi flyttade motsvarade en lägenhet på 80-90 kvm och har inget att göra med din liten etta. Du har inte betalat för parkering. Hade du verkligen förhoppningar att du kommer betala för en liten 1:a när du hade 4:a?
Snabbt svar i chatten,trots bärhjälp samma dag så var ni på plats inom 90 minuter, förväntningar efter samtal med er var grymt bra. Och ni levde upp till vad ni lovat
Flytten utfördes väl, och de var markant billigare än alternativen (och därmed på en rimligare nivå, upplever jag, i förhållande till att mitt samlade flyttlass var ganska litet). Formuläret på deras hemsida kunde dock ha varit tydligare med vilka kostnader som förknippades med de olika alternativen (faktura, kort, swish). Fastän jag hade valt kortbetalning förväntade sig också flyttkillarna ändå att betalningen skulle göras med swish. Detta var inte något problem för mig, men under andra omständigheter hade det kunnat vara...
Hej Nils, Vi använder Swish i 90% av alla uppdrag. Vill man betala med kort så få man säga till det och så får du betalnings länk att betala med kort.
Dom var oerhört flexibla. Hämtade och lämnade var jag ville. Kanske lite slarviga med ömtåligt material men inget gick sönder. Det var flytt som gällde och allt skulle placeras på olika ställen. Rekommenderas varmt
Det var en flytt för Olofs dödsbo och vi (anhöriga) fick mycket god hjälp av FlyttKalle TACK för all hjälp 💚 Genom Mari
Smidigt och bra! Prisvärt! :))))))
Flytt killarna som kom och hjälpte mig va väldigt trevliga och förstådda. Men hela förhandlingen med hur de skulle gå med betalningen och att det skulle göras INNAN hela flytten ens blev klar, va lite ologiskt. Man påstår att det va pga dem inte hade tagit en kreditupplysning på mig innan och därav va jag inte betrodd att jag skulle betala summan? Men då hade väl jag inte ha bokat om jag inte hade råd? Tycker iallafall att samtalet med den mannen som verka vara ansvarig, för att säkerställa allting, va otroligt otrevlig,...
Tack för din åsikt. Vi har tydligt kommit överens med dig om att du ska betala med SWISH direkt efter flytten. Eftersom du började efterfråga faktura mitt under flytten så blev vi fundersamma om du kommer att betala eller inte. Så vi var tvungna ta betalt innan avlastning eftersom pga risken för obetald flytt. Kul att du är nöjd med flytten!
Vi blev bemötta bra. Det var ett bra flyttjobb och det gick smidigt. Vi rekommenderar.
Väldigt trevlig flytthjälp som kom i tid och utförde flytten snabbt och effektivt! Är väldigt nöjd :)
Allting flöt på väldigt bra. De höll tiderna. Det var bara en säng som skulle flyttas så det var inget avancerat.
Snabb akutflytt av piano, fixat på nolltid från beställning till utfört uppdrag!👍🏻👍🏻
Flyttat med Flyttkalle två gånger. Mycket snabba och effektiva. Kommer anlita igen!
Bättre flyttfirma får man leta efter. Ärlig, bra pris, mycket bra personal. Är det jätteviktigt för dig med killar som talar perfekt svenska är detta inte företaget för dig, men om du värdesätter hårt arbetande grabbar från forna Sovjetrepubliker som är försiktig med dina grejor, som är serviceinriktade och ett företag som inte försöker salta fakturan då är Dimitris grabbar på Flyttkalle det bästa valet! Med vänlig hälsning, Alexander Berglund
Tack så mycket Alexander för dina varma ord🩵
Gör ett väl utfört jobb men med låg servicekänsla, vilket tyvärr påverkar helhetsbetyget.
Snabbt, smidigt och trevligt. Jag har bara positivt att säga om Flyttkalle. Kan varmt rekommendera dem.
Jätte trevliga och gjorde ett effektivt och bra jobb trots att jag va deras andra flytt för dagen och det va sent. Inga problem alls! Jätte nöjd.
Toppen, de gjorde jobbet.-----------------------------------------------------
Jag anlitade Flyttkalle för att flytta mitt bohag, och jag är verkligen imponerad! Hela processen gick smidigt och utan stress. Jag kan varmt rekommendera dem! Snabb Kuntjänst
Grymt bra!! Rekommenderas Riktigt effektiva killar!
Flytten gick smidigt och enkelt tack vare ett professionellt och trevligt team. De var noggranna, effektiva och hanterade allt med stor omsorg. Rekommenderas varmt!
Otroligt professionella och serviceinriktade. Gick mycket snabbare än offererade priset, kommer att anlita igen!
Kan rekommendera Flyttkalle. Använde dom för flytt och de kom på tid och jobbade på bra.
Offerten stämde inte alls med slutfakturan. Flyttgubbarna bestämde sig på egen hand att det behövdes fler personer för ett litet jobb därav fler timmar/gubbar än överenskommelsen med kunden. De drar gärna ut på tiden så du betalar för rökpauser och allt i mellan. Helgtilläggen nämndes inte heller i förväg så ytterligare en överraskning i fakturan. Efter samtal med företaget löste sig med extra debiterad personal men slutändan mycket dyrare än offerten som man lockades till. Så tyvärr aldrig mer det här företaget.
Bra bemötande och väldigt hjälpsam personal!
Tack så jätte mycket Kajsa!🩵🙏
Sjukt oprofessionella, sitter och skriver att jag manipulerar dom och kan inte ta konstruktiv feedback. VD slutade inte maila mig trots jag bad han sluta kontakta mig och blandade in min syster i mailkonversationen, jättemärkligt beteende.
Jätte otrevligt bemötande, oprofessionellt. De tar inte upp alla kostnader i offerten. Vid debitering så tillägger de en extra kostnad för att de kört till dig och ifrån. Väldigt otydliga med vad som igår i de timmar man bokar. Man kan få betala mer, när man tagit upp det med de så får man bara ett väldigt otrevligt svar och bemötande. Dessutom skulle vi boka en till flytt med de De avbokade pga av vi ifrågasatte deras dolda kostnader. Rekommenderar verkligen inte! Killen som sitter och bokar är också väldig otrevlig.
Din flytt blev avbokad pga din släkt försökte manipulera oss med en avbokning. Då du och din släkt lätt oseriös har vi valt att inte utföra några tjänster hos dig överhuvudtaget. Skrivelse ovan har inget att göra om själva upplevelse och handlar bara om att smutskasta företaget då du fick inte flytta med oss. Vi debiterar för tid till, mellan och från kunden då våra anställda jobbar under den tiden. Du kan få betala mer då vi tillämpar löpande debitering på våra flyttar där kund betalar för faktiska timmarna. Priserna på...
Alltid försiktiga och noggranna med flyttgodset.
Superbra, försiktiga flyttkillar! Bara bra saker att säga om Flyttkalle.
Jag blev bemött med respekt och ödmjukhet. Jag hade inte stora förväntningar, men blev överraskad på ett positiv sätt. Jag är väldig Tacksam för allt hjälp och mänsklighet och ödmjukhet som killarna har visat. Jag berättar på jobbet om Flyttkalle, min upplevelse, allt positiv. Tack för att ni finns!!
Sakligt och tydligt vid frågor om prissättningar. Flytten som vi haft med dem som innefattat två etapper är inget annat än världsklass i utförande. Dem är noga, trevliga och varsamma med det dem flyttar så inget skall gå sönder. Vid diskussion om fakturor och priser så finns en tydlig dialog och en förståelse för kunden som i det här fallet lite missuppfattat en inledande offert. Som helhet är det här ett mycket bra företag att ha att göra med enligt mig. Kan varmt rekommenderas!
Superfin service, pålitliga och snabba. Kommer absolut använda igen vid nästa flytt.
Som vanligt en väldigt bra genomförd flytt. Trevliga, glada och noggranna, allt gick som planerat, tack för hjälpen 👍🏼
Första gång när jag har flyttat med ett stort antal möbler och jag hade helt underskattat hur mycket hjälp jag behövde! Flyttkalles killar hade kommit på samma dag som jag ringde dem, och var snabba, trevliga och professionella. Arbete var utfört så snabbt som möjligt, ingenting skadades. Priset var helt rimligt, särskild om man tar hänsyn till att det var extremt kort varsel och arbete hade utförts på lördags kvällen. Mycket trevlig erfarenhet, och kommer att rekommendera till vänner.