Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Lena Elisabeth P
Skrev om Nordiska Flyttkompaniet Bekräftad företagssida

Absolut sämst på att ersätta saker de har slagit sönder vid flytten! Har fortfarande inte fått ersättning eller lagat de saker, som gick sönder. Snart 5 månader har gått sedan flytten !!!!

Svar från Nordiska Flyttkompaniet
Hej Elisabeth, Tack för din recension. Väldigt tråkigt omdöme att få tycker vi som inte stämmer enligt din text. Med anledning av detta kommer vi besvara detta enligt nedan: Olyckligtvis skedde en skada (spricka) på en liten spegel från Chili (509kr nypris) som vår flyttpersonal omgående notifierade dig om på flyttdagen och som vi omedelbart tog ansvar för. För denne krävde du en ersättning om 2,899kr. Ett ersättningsanspråk som inte stämde med varans värde. Vi åkte omgående in med spegeln till en välrekommenderad glasmästare som tillverkade och monterade nytt glas på ditt gods, och vi informerade dig således också att godset var inlämnat hos dem. När du inte fick både lagat/återställt gods + en hög ersättning och trots att vi fixat vad som gått sönder skrev du istället en dålig recension, som inte representerar oss eller stämmer med vad som hänt varken med personal eller hantering. Verkligen jättetråkigt och inte minst oförtjänt omdöme att få av dig. Med vänlig hälsning Nordiska Flyttkompaniet AB

Tipsa en vän om Nordiska Flyttkompaniet