Totalt värdelös kundtjänst! Jag såg för ca 3 veckor sedan att Apple Store hade låst en transaktion på mitt konto (pengarna hade inte dragits än). Jag kontaktade Apples kundtjänst för att stoppa köpet & att jag inte ville ha produkterna skickade till mig. Apples kundtjänst meddelade mig om att det inte var möjligt att stoppa köpet trots att produkterna var kvar i deras lager på Irland & inte hade skickats än. Jag meddelade då till Apple att så fort produkterna anlänt till mig så ville jag returnera dom omedelbart. UPS hade retur etiketterna klara från Apple & hämtade upp produkterna nästa dag. Jag följde returen & den 4/11 var produkterna levererade till Apple. Detta kunde Apples kundtjänst se men dom menade på att dom inte skötte återbetalningen till mig. Jag har varit i kontakt med kundtjänsten nästan varje dag sedan jag först såg att Apple hade låst ordervärdet på min bank men inget händer. Jag har sagt från dag ett att jag inte klarar min ekonomi, dvs räkningar, hyra, livsmedel utan mina pengar som dom inte betalar tillbaka. Nu har jag gjort en reklamation via min bank angående transaktionen så jag hoppas att dom kan hjälpa mig med att betala ut pengarna tills Apple återbetalar mig. Apple har ljugit om att en återbetalning är på väg till mitt konto 3 ggr (när jag ringt min bank för att få detta bekräftat har dom svarat att det inte stämmer), dom har lovat att deras ekonomiavdelning ska höra av sig till mig, det har dom inte gjort. Någon chef skulle hört av sig innan helgen, tror ni att hen gjorde det? Självklart inte. Nu har jag kontaktat konsumentverket & hoppas att dom kan hjälpa mig vidare i ärendet. Det har nu gått snart en månad & jag förstår inte hur det kan få gå till såhär. Passa er för Apple, tro mig!
Skrev om Apple AB