Skrev om Trygga rör skandinavisk rörinfodring AB Verifierat företag
Om du funderar på att relina, tveka inte att anlita detta företag! Från första kontakten fick jag en positiv känsla och kände mig trygg i att välja dem. De är otroligt trevliga, professionella och kunniga. Företaget planerar arbetet noggrant, skyddar ytorna där de arbetar med stor omsorg och håller alltid sina löften. Dessutom gick de ett steg längre och utförde mer än vad som ursprungligen avtalats. Vi är mycket nöjda med att vi valde TryggaRör för att relina vårt hus – de är ärliga och pålitliga, till skillnad från vissa andra företag som överdriver i reklam och garantilöften. Om du planerar att relina, slösa inte tid på att söka fler offerter eller fundera mer. Anlita detta företag direkt – du kommer inte att ångra dig!
Svar från Trygga rör skandinavisk rörinfodring AB
Stort tack för din fantastiska och detaljerade feedback! Vi är verkligen glada att du kände dig trygg och nöjd med vårt arbete. Att vi lyckades överträffa dina förväntningar och att du uppskattade vårt noggrant planerade arbete, är verkligen uppskattat. Vi strävar alltid efter att vara ärliga, pålitliga och leverera ett resultat som både vi och våra kunder kan vara stolta över. Det betyder mycket för oss att du rekommenderar oss så varmt. Tack igen för förtroendet, och vi ser fram emot att hjälpa dig vid framtida projekt!
//Michael, Jonas & Anders