Köpte en bil av Riddermarks i Stockholm på distans. Säljaren var snabb att svara och vi kunde komma överens om vissa saker som skulle ordnas vid leverans. När väl bilen kom så saknades det som utlovats och bilen var smutsig inuti och trasig del i interiör. Efter att betalningen var gjord gick säljaren ej att få tag på. Han återkopplade inte, svarade inte när jag ringde. Det gick så långt att jag fick ringa rätt på hans chef för att få svar och då endast ett sms svar så resterande samtal blev med hans säljchef. Reklamationerna tog också flera veckor att lösa och jag fick vara den som ringde runt till både Riddermark, deras reklamationsavdelning och verkstaden som skulle åtgärda då ingen på Riddermark verkade kunna kommunicera. Hade vi inte behövt bilen genast så hade jag utan tvekan backat på köpet. Kommer aldrig köpa någon bil utav dem igen. Deras lösning på mina problem var att erbjuda liten återbetalning. Det täcker inte all förlorad arbetstid och semestertid jag fått lägga på att ringa runt, köra till mekaniker m.m.
Skrev om Riddermark Bil Järfälla Ej verifierat företag