Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Veronica S
Skrev om Folier.se Verifierat företag

Beställ inte härifrån om du vill vara säker på att få det du beställt! Lockvaror för merförsäljning. Lockvaran slut trots orderbekräftelse, skyller på saldofel. Kan tycka att det är extremt viktigt att hålla koll på saldo när man har kampanjer. Friskriver sig sen från ansvar med försäljningsvillkor. Uselt skött webbshop. Erbjöd som kompensation en maskin som kostade 3 gånger mer med 15% rabatt, löjligt att ens erbjuda det när det inte var i närheten av den summan det var beställt för! Nej vill dom kompensera så lär det ju vara i motsvarighet till det som blev fel! Det här företaget är inget jag vill rekommendera. Är inte ensam om den här upplevelsen. Har läst flera negativa omdömen på fb just under kampanjer under Black weekend. Önskar jag läst dem innan beställning.

Svar från Folier.se
Vi beklagar att du har fått en tråkig upplevelse hos oss! Tyvärr, trots att vi strävar efter att hålla vårt lager så korrekt som möjligt, så händer det ändå att det uppstår enstaka saldofel ibland av olika anledningar. Då Silhouette Cameo 4 var av en utgående modell vi inte kan få in i lager igen, erbjöd vi dig den nyare modellen Cameo 5 med rabatt, som ett alternativ.

Tipsa en vän om Folier.se