Skrev om Fresh Home AB Verifierat företag
Jag är otroligt nöjd med den hemstädning som Fresh Home AB utförde i mitt hem. Från första kontakten till slutfört arbete var hela processen professionell och smidig. Personalen var vänlig, effektiv och mycket noggrann. De lyssnade på mina önskemål och såg till att alla områden i mitt hem blev ordentligt rengjorda, från köket och badrummen till vardagsrummet och sovrummen. Det kändes tryggt att lämna hemmet i deras händer. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som söker ett pålitligt städföretag för hemstädning. Jag kommer definitivt att boka om deras tjänst igen!
Svar från Fresh Home AB
Tack så mycket Karolina för din fantastiska och detaljerade recension! 😊💖
Vi på Fresh Home AB är så glada att höra att du är otroligt nöjd med vår hemstädning och att hela processen från första kontakt till slutfört arbete upplevdes som professionell och smidig.
Det värmer att veta att vår personal var vänlig, effektiv och noggrann och att vi kunde leva upp till dina förväntningar.
Att du kände dig trygg med att lämna ditt hem i våra händer betyder mycket för oss.
Tack för din varma rekommendation – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart! 🌟✨
Vänliga hälsningar,
Fresh Home AB