Fresh Home AB

Fresh Home AB

www.freshhomeab.se
  • BadgeFiveYears
4.6

Hej och varmt välkommen till Fresh Home AB! Fresh Home AB är ett företag som har levererat tjänster av högsta kvalitet inom städning av hem och kontor i över tio år. Vår långa erfarenhet och ständiga strävan efter perfektion har gjort att vi vunnit förtroendet hos en bred krets av kunder, vilket är det bästa beviset på kvaliteten...

456 omdömen om Fresh Home AB

Sedan starten hos Reco 2019

Elnta M
Skrev om Fresh Home AB

Glad med service. Professionel och snabbt.

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Elnta för din fina recension! 🌟 Vi är glada att du är nöjd med vår service och uppskattar ditt stöd. Snabbhet och professionalism är alltid vårt mål! ✨ Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Önskar dig en härlig dag! 💙 Med vänliga hälsningar, Teamet på Fresh Home AB 💙

Camilla S
Skrev om Fresh Home AB

Den bästa städningen jag haft från städföretag, allt var top top, de hade verkligen gjort det lilla extra. Jag kan verkligen rekommendera dem!!! Jag hade nu bokat flyttstäd men kommer anlita de för städning i fortsättningen.

Svar från Fresh Home AB

Tusen tack Camilla för dina fina ord och ditt förtroende! 🌟 Vi är så glada att du är nöjd och att du upplevde det där lilla extra i vår städning. ✨ Det betyder mycket för oss att få göra ditt hem skinande rent och vi ser verkligen fram emot att fortsätta hjälpa dig framöver! Tack för din rekommendation – vi uppskattar det enormt! 💙 Önskar dig en fantastisk dag! 🌸 Med vänliga hälsningar, Teamet på Fresh Home AB 💙

Weronika K
Skrev om Fresh Home AB

Jag gillar verkligen att jobba på Fresh Home, speciellt för att ledningen och cheferna alltid är väldigt vänliga och hjälpsamma och jag känner mig hemma här. Jag vet alltid att jag kommer att finna förståelse här. Schemat skräddarsys efter mina behov, jag får ledigt på lämpliga datum. Jag är verkligen glad över att jobba här

Fresh H gillar detta
Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Veronika! 😊 💙 Det betyder otroligt mycket för oss att du trivs på Fresh Home. Vi strävar alltid efter att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig uppskattade och hörda. Din glädje och engagemang är en stor del av vad som gör Fresh Home till en fantastisk arbetsplats! 💙 Önskar dig en härlig dag! 🌸 Med vänliga hälsningar, Teamet på Fresh Home AB 💙

Marta Ana D
Skrev om Fresh Home AB

Trevlig person som gjorde jättebra jobb.

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Marta Ana för din fina recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du är nöjd med både vårt arbete och vår trevliga personal. Det betyder mycket för oss att kunna leverera städning av högsta kvalitet! Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Benjamin Marcus S W B A

Supernöjd med städningen varannan vecka. Och Liudmyla är en stjärna!

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Benjamin för din fina recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du är supernöjd med din städning varannan vecka! Och vi håller helt med – Liudmyla är en stjärna! ⭐✨ Tack för ditt förtroende, och vi ser fram emot att fortsätta leverera städning av högsta kvalitet till dig! Önskar dig en härlig dag! 🌸 Med vänliga hälsningar, Teamet på Fresh Home AB 💙

Maja T
Skrev om Fresh Home AB

Att komma hem till ett skinande hem var underbar känsla, när dom städat rent små bänkytor man annars kanske glömmer bort också! De ligger verkligen i detaljerna!

Svar från Fresh Home AB

Stort tack Maja för din fantastiska recension! 🌟 Vi är så glada att höra att du uppskattar vårt noggranna arbete och känslan av ett skinande rent hem. 💙 Detaljerna gör verkligen skillnad och vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att få städa åt dig igen! Önskar dig en härlig dag! 🌸 Med vänliga hälsningar, Teamet på Fresh Home AB 💙

Agneta K
Skrev om Fresh Home AB

Jag trodde inte att mitt hem kunde bli så här rent! Fresh Home AB gjorde ett magiskt jobb och lämnade allt i toppskick. Jag uppskattar verkligen deras detaljfokus och höga standard.

Svar från Fresh Home AB

Stort tack Agneta för din fantastiska recension! Det gläder oss att vi kunde överträffa dina förväntningar och göra ditt hem skinande rent. Vi lägger stor vikt vid detaljer och kvalitet, så det betyder mycket att du uppskattar vårt arbete. Om du vill hjälpa oss att nå fler som behöver professionell städning, får du gärna dela din upplevelse på Google eller sociala medier. Tack för ditt förtroende för Fresh Home AB – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! 😊 Med vänliga hälsningar, Teamet på Fresh Home AB 💙

Terese V
Skrev om Fresh Home AB

Jag har använt Fresh Home AB i flera månader nu och är alltid lika nöjd. De är punktliga, noggranna och supertrevliga att ha att göra med. Jag kan inte tänka mig att byta städfirma!

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Terese! 😊 Vi är så glada att du har varit nöjd med vår service under så lång tid. Det betyder mycket för oss att du uppskattar vår punktlighet och noggrannhet. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig den bästa servicen framöver! 🌟 Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Helena T
Skrev om Fresh Home AB

Jag är otroligt nöjd med Fresh Home AB! Städningen var perfekt utförd, varje detalj var på plats och hemmet doftade underbart rent. Dessutom var personalen professionell, vänlig och pålitlig. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster!

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Helena för din fantastiska recension och varma rekommendation! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du är otroligt nöjd med vår städning och att varje detalj var på plats. Det betyder mycket för oss att du uppskattar både resultatet och vår professionella, vänliga och pålitliga personal. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Karolina H
Skrev om Fresh Home AB

Mycket nöjd med flyttstädningen! Inget att klaga på!

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Karolina för din fina recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du är mycket nöjd med flyttstädningen och att allt levde upp till dina förväntningar. Din feedback betyder mycket för oss! Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Marie B
Skrev om Fresh Home AB

Lätta att ha att göra med. Anlitade Fresh home för flyttstädning och är mycket nöjd.

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Marie för din fina recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du tyckte det var lätt att ha att göra med oss och att du är mycket nöjd med din flyttstädning. Vi strävar alltid efter att göra städprocessen smidig och stressfri för våra kunder. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Sophie H
Skrev om Fresh Home AB

Smidig kommunikation och bokning. Städningen var jättebra och noggrann utförd.

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Sophie för din fina recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du uppskattar vår smidiga kommunikation och bokningsprocess samt att städningen utfördes noggrant och med hög kvalitet. Din feedback betyder mycket för oss och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Yvonne L
Skrev om Fresh Home AB

Fick reklam i brevlådan. Mejlkontakt. Kommit och städat en gång. Mycket nöjd med hemstädningen. Ska fortsätta anlita Fresh Home.

Britt-louise Larsdotter G

Så nöjd med städningen Trevlig personal och noggrann

Svar från Fresh Home AB

Hej Britt-Louise, 😊 och Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med städningen och vår personal. ✨ Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och ge våra kunder den bästa upplevelsen. Om du vill hjälpa oss att nå fler som behöver professionell städhjälp, får du gärna dela din upplevelse på Google eller sociala medier. Tack för ditt förtroende för Fresh Home AB – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! Med vänliga hälsningar, Teamet på Fresh Home AB 💙

Sören J
Skrev om Fresh Home AB

Perfekt provstädning, personal och städning till full belåtenhet.

Svar från Fresh Home AB

Stort tack Sören för din fantastiska recension! 🌟 Vi är så glada att höra att provstädningen levde upp till dina förväntningar och att både personalen och städningen gjorde dig helt nöjd. 💙 Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Tack för att du valde Fresh Home AB! Önskar dig en fortsatt fin dag! ✨🌸 Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Anna H
Skrev om Fresh Home AB

bra helt okej bra städat, men personen luktade rök o förstod inte vår sopsortering helt.

Svar från Fresh Home AB

Tack Anna för att du tog dig tid att lämna en recension! 🌟 Vi är glada att du tyckte städningen var bra och uppskattar din ärliga feedback. 💙 Vi beklagar att allt inte levde upp till dina förväntningar och tar din kommentar om rök och sopsorteringen på stort allvar. Vi kommer att se över detta direkt och vidta åtgärder för att säkerställa en ännu bättre upplevelse framöver. Tack för att du hjälper oss att bli bättre! Hör gärna av dig om du vill diskutera detta vidare – vi vill alltid säkerställa att våra kunder...

Kim M
Skrev om Fresh Home AB

resh Home är ett mycket bra städbolag. De skickar information och SMS om exakt vilken tid de kommer, och oftast är det samma städerskor. Om det är någon annan som kommer, skickar de också information om det. Jag är alltid lika nöjd med allt och har inget att anmärka på. Jag rekommenderar dem varmt till andra. Bra priser och fantastisk service.

Svar från Fresh Home AB

Stort tack så mycket Kim för din fantastiska recension och varma rekommendation! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du är så nöjd med vår service och kommunikation. Att du uppskattar våra tydliga tidsmeddelanden och kontinuiteten med samma städerskor betyder mycket för oss. Din feedback om våra priser och service värmer verkligen hjärtat. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativ städning till dig framöver! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Linnéa N
Skrev om Fresh Home AB

Fungerat bra för oss. Punktliga. Lätt att kommunicera kring ombokningar mm.

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Linnéa för din fina recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att vår service har fungerat bra för dig och att du uppskattar vår punktlighet och smidiga kommunikation vid ombokningar. Din feedback betyder mycket för oss och vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med samma höga kvalitet framöver! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Sofie K
Skrev om Fresh Home AB

Vi har haft Fresh home i flera år och är väldigt nöjda!

Svar från Fresh Home AB

Tusen tack Sofie för din fina recension och ditt långvariga förtroende! 🌟 Vi är så glada att höra att du är nöjd med våra tjänster genom åren. 💙 Det betyder mycket för oss att få fortsätta hjälpa dig och skapa en ren och trivsam miljö. Vi ser fram emot att få samarbeta med dig i många år framöver! Tack igen och ha en fantastisk dag! ✨🌸 Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Anna Katy Katarina V

Mycket Nogrannt jag är super nöjd

Fresh H gillar detta
Svar från Fresh Home AB

Tusen tack Anna Katy Katarina för din fina recension! 🌟 Vi är så glada att höra att du är supernöjd och uppskattar vårt noggranna arbete. 💙 Det betyder mycket för oss att veta att du är nöjd med våra tjänster. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – vi ser fram emot att hjälpa dig igen! Önskar dig en fantastisk dag! ✨🌸 Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Agnieszka Bozena R
Skrev om Fresh Home AB

Det blev väldigt rent och fint. Vi är mycket nöjda! Personalen var trevlig och noggrann, och allt gick smidigt från början till slut. Rekommenderar verkligen Fresh Home AB

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Agnieszka för din fantastiska recension! 😊💖 Vi är så glada att höra att ni är mycket nöjda med vår städning och att allt gick smidigt från början till slut. Det är extra roligt att ni uppskattar vår trevliga och noggranna personal. Tack för er varma rekommendation – det betyder mycket för oss! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

KAROLINA N
Skrev om Fresh Home AB

Jag är otroligt nöjd med den hemstädning som Fresh Home AB utförde i mitt hem. Från första kontakten till slutfört arbete var hela processen professionell och smidig. Personalen var vänlig, effektiv och mycket noggrann. De lyssnade på mina önskemål och såg till att alla områden i mitt hem blev ordentligt rengjorda, från köket och badrummen till vardagsrummet och sovrummen. Det kändes tryggt att lämna hemmet i deras händer. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som söker ett pålitligt städföretag för hemstädning. Jag kommer definitivt att boka om deras tjänst igen!

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Karolina för din fantastiska och detaljerade recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är så glada att höra att du är otroligt nöjd med vår hemstädning och att hela processen från första kontakt till slutfört arbete upplevdes som professionell och smidig. Det värmer att veta att vår personal var vänlig, effektiv och noggrann och att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Att du kände dig trygg med att lämna ditt hem i våra händer betyder mycket för oss. Tack för din varma rekommendation – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

KATARZYNA C
Skrev om Fresh Home AB

De är pålitliga och noggranna, vi kan varmt rekommendera dom för både städning hemma, flyttstädning och trapphus-städning. Professionella och bra kvalitet på städningen. Bra kundportal.

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Katarzyna för din fina recension och varma rekommendation! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du uppskattar vår pålitlighet, noggrannhet och professionella service. Det är fantastiskt att veta att du är nöjd med både hemstädning, flyttstädning och trapphusstädning samt vår kundportal. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera städning av högsta kvalitet. 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Dominica G
Skrev om Fresh Home AB

Flyttstädningen gjordes mycket bra. De nya ägarna var också väldigt nöjda med städningen. Allt gick smidigt och enligt beställningen. Jag rekommenderar verkligen Fresh Home AB!

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Dominica för din fina recension och varma rekommendation! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du är nöjd med flyttstädningen och att även de nya ägarna uppskattade resultatet. Det är fantastiskt att allt gick smidigt och enligt beställningen. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Nathalie S
Skrev om Fresh Home AB

Städning gick jättebra. Personalen var punktliga, noggranna och mycket trevliga. Mitt hus ser ut som nytt. Jag rekommenderar det starkt!

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Nathalie för din underbara recension och rekommendation! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du är nöjd med städningen och att ditt hus ser ut som nytt. Att personalen var punktliga, noggranna och trevliga är precis vad vi strävar efter. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Martha D
Skrev om Fresh Home AB

Väldigt professionell städning, kundservicen är mycket bra och hjälpsam. De hanterar beställningar snabbt och har en mycket trevlig kundbemötande. Jag rekommenderar starkt!

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Martha för din fantastiska recension och varma rekommendation! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du är nöjd med vår professionella städning och att du uppskattar vår snabba och hjälpsamma kundservice. Att få ge dig ett trevligt och effektivt bemötande betyder mycket för oss. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Anna P
Skrev om Fresh Home AB

Fresh Home rekommenderades av min vän och jag beställde en provstädning. Jag är mycket nöjd och kommer att fortsätta använda Fresh Home för städning. Ewelina städade hela lägenheten mycket noggrant. Rekommenderas varmt!

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Anna, för din fina recension och varma rekommendation! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du blev nöjd med din provstädning och att du planerar att fortsätta använda våra tjänster. Det är fantastiskt att Ewelina kunde ge dig en så noggrann och professionell städning. Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss – vi ser fram emot att hjälpa dig igen! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Agatha J
Skrev om Fresh Home AB

Tack för att du städade min lägenhet! Fresh Home AB är ett pålitligt företag. Efter deras besök lyser mitt hus som aldrig förr. Jag är mycket nöjd och kommer definitivt att rekommendera det till mina vänner.

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Agatha för din fantastiska recension och din varma rekommendation! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du är nöjd med städningen och att ditt hem lyser efter vårt besök. Att få bidra till din trivsel betyder mycket för oss. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Sofie L
Skrev om Fresh Home AB

Agnes var mycket nogrann och trevlig:) Gjorde det där lilla extra vi är så nöjda. Vi kommer boka med dem igen. Prisvärda, skickliga och smidig bokning. Stort tack :) Sofie

Svar från Fresh Home AB

Tusen tack Sofie för din fantastiska recension! 🌟 Vi är så glada att höra att du är nöjd med Agnes och vår tjänst. 💙 Att göra det där lilla extra är något vi alltid strävar efter, och det värmer att höra att du uppskattade det! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Tack för ditt förtroende och för att du delar din upplevelse! Önskar dig ett gott nytt år! 🎉✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Susanne J

Lösningsfokuserade. Trevlig personal Lätta att kontakta

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Susanne för din fina recension! 🌟 Vi är så glada att du uppskattar vår lösningsfokuserade inställning och vårt trevliga team. 💙 Att vara lättillgängliga och ge dig bästa möjliga service är alltid vårt mål! ✨ Tack för att du delar med dig av din upplevelse – det betyder mycket för oss! Ha en fantastisk dag! 🌸☀️ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Carina L
Skrev om Fresh Home AB

Jag/vi har inget att klaga på - jag beställde en vanlig veckostädning.

Svar från Fresh Home AB

Stort tack Carina, för din recension! 🌟 Vi är så glada att höra att du är nöjd med vår veckostädning. Att leverera en smidig och högkvalitativ tjänst är alltid vår prioritet! Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – vi ser fram emot att hjälpa dig igen! Önskar dig en underbar dag! ✨🌸 Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Sofia W
Skrev om Fresh Home AB

De var fantastiska! De kom, var mycket trevliga, hade allt material med sig och tog hand om allt. Jag hade fått en storstädning av min dotter i present. Jag hade inte haft tid att titta så noga på vad Fresh Home skulle göra så det var en mycket glad överraskning att de utöver "vanlig" städning också putsade fönstren och gjorde ren ugnen. De var flera stycken så det gick undan! Jag är verkligen mycket nöjd.

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Sofia för din underbara recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är verkligen glada att höra att du är så nöjd med din storstädning. Det är fantastiskt att vi kunde överraska dig positivt med både fönsterputsning och ugnsrengöring utöver den vanliga städningen. Att kunna erbjuda en komplett och smidig upplevelse är alltid vårt mål! Stort tack till din dotter för att hon valde att ge dig denna present – vi är så glada att vi fick bidra till att göra din dag extra speciell. Tack för ditt förtroende, och vi...

Birgitta S
Skrev om Fresh Home AB

Det passar inte vårt familjeliv att få regelbunden hemstädning. Vi tipsades om att istället boka storstädning några gånger om året. Nu har vi haft vår första storstädning. Vi är mer än nöjda. Rent i varenda vrå och rena fönster. Det här skall vi fortsätta med!

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Birgitta för din fantastiska recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att vår storstädning passade er familjs behov perfekt och att ni är mer än nöjda med resultatet. Att kunna leverera ett hem som är skinande rent, från varenda vrå till fönstren, är precis vad vi strävar efter. Tack för ert förtroende – vi ser fram emot att hjälpa er med fler storstädningar i framtiden! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Sven-Eric O
Skrev om Fresh Home AB

Trevlig personal som kom o städade

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Sven-Eric, för din recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du uppskattade vår trevliga personal. Din feedback betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Jeanette H
Skrev om Fresh Home AB

Jättefint städat, noggrannhet och känsla.

Svar från Fresh Home AB

Stort tack Jeanette för din fantastiska recension! 🌟 Vi är så glada att höra att du är nöjd med städningen och vår noggrannhet – det betyder mycket för oss. 💙 Vi ser fram emot att få fortsätta hjälpa dig framöver. Tack för att du delar med dig av din upplevelse och sprider lite glädje! ✨ Ha en underbar dag! 🌸☀️ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Jonas W
Skrev om Fresh Home AB

Tycker att det är märkligt att ni inte tar kontakt med oss och följer upp hur vi upplevt och om vi är nöjda med provstädningen som vi bokat eller om vi vill boka vidare städning.

Svar från Fresh Home AB

Hej Jonas, Tack för din feedback! Vi beklagar att vi inte följt upp som förväntat – det är något vi tar på största allvar. Vi strävar alltid efter att förbättra vår kommunikation och kundservice. Vi kommer att kontakta dig snarast för att höra om din upplevelse och se hur vi kan hjälpa dig vidare. Tack för att du uppmärksammade detta och gav oss chansen att bli bättre! Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Christina S
Skrev om Fresh Home AB

Mycket trevligt bemötande och snabb, utmärkt service!

Svar från Fresh Home AB

Stort tack Christina för ditt fina omdöme! Vi på Fresh Home AB är så glada att du uppskattar vår snabba och vänliga städservice. Ditt förtroende betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen! 😊 Varma hälsningar, Fresh Home AB

ISABEL P
Skrev om Fresh Home AB

Väldigt nöjd, snabb hjälp o bra pris

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Isabel för din fina recension! 😊💖 Vi är verkligen glada att du är nöjd med vår snabba hjälp och våra förmånliga priser. Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta erbjuda tjänster av högsta kvalitet. Tack för att du valde oss – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Margareta Eva Ö
Skrev om Fresh Home AB

Punktliga Jättebra jobb Trevlig kvinna som kom och putsade fönsterna Bra bemötande

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Margareta Eva för din fina recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du uppskattar vår punktlighet och att du är nöjd med både fönsterputsningen och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss att vår medarbetare gjorde ett så bra intryck. Tack för att du valde oss – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Helena W
Skrev om Fresh Home AB

Lätt att boka tid och mycket väl utförd fönsterputs av vänlig medarbetare.

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Helena för din fina recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du uppskattar hur smidigt det är att boka tid hos oss och att du är nöjd med den väl utförda fönsterputsningen av vår vänliga medarbetare. Tack för att du valde oss – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Kristin H
Skrev om Fresh Home AB

Trevlig städerska men lite slarvigt.

Svar från Fresh Home AB

Tack för din feedback Kristin! 😊 Vi är glada att höra att du tycker att din städerska är trevlig, men vi beklagar att arbetet inte levde upp till dina förväntningar. Vi tar din feedback på stort allvar och strävar alltid efter att förbättra vår service. Tveka inte att kontakta oss direkt så att vi kan säkerställa att framtida städningar blir helt enligt dina önskemål. Tack för att du valde Fresh Home AB! 🌟✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Megi F
Skrev om Fresh Home AB

Trevligt personal, jobbet blev gjort i tid och kändes fräsch och fint hemma

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Megi för din fina recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du uppskattar vår trevliga personal och att jobbet blev gjort i tid. Det är underbart att veta att ditt hem känns fräscht och fint efter vår städning. Tack för att du valt oss 💖 vi ser fram emot att hjälpa dig igen! ✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Birgit H
Skrev om Fresh Home AB

Mycket trevliigty bemötande och en helt godtjänd städning. Enda lilla minus ingen svensktalande. Birgit

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Birgit för din recension! 😊💖 Vi är glada att höra att du uppskattar vårt trevliga bemötande och att städningen lever upp till dina förväntningar. Vi förstår att språk kan vara en viktig faktor för en smidig kommunikation, och vi tar din feedback om svensktalande personal på stort allvar. Tack för att du valt Fresh Home AB – vi ser fram emot att fortsätta ge dig bra service! ✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Ingegerd H
Skrev om Fresh Home AB

Mycket nöjd med min städerska. Missnöjd med att jag inte fått information om prishöjningar innan den kom på min faktura.

Svar från Fresh Home AB

Tack för din feedback Ingegerd! 😊 Vi är glada att höra att du är mycket nöjd med din städerska. Vi beklagar dock att informationen om prishöjningen inte nådde dig i tid. Att våra kunder är uppdaterade om eventuella ändringar är viktigt för oss, och vi tar din synpunkt på stort allvar. Om du har några frågor eller funderingar kring fakturan är du varmt välkommen att kontakta oss direkt – vi är här för att hjälpa. Tack för att du valt Fresh Home AB! ✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Juha N
Skrev om Fresh Home AB

Duktig och snabb personal, ända anledningen till att de inte fick max poäng var för att det var svårt att kommunicera med min städare, men annars var det toppen.

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Juha för din recension och din ärliga feedback! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du är nöjd med vår duktiga och snabba personal. Vi beklagar att kommunikationen med städaren var lite svår och tar din feedback på stort allvar – vi arbetar ständigt för att förbättra kommunikationen. Tack för att du valde Fresh Home AB för din städhjälp och vi ser fram emot att fortsätta leverera toppservice! ✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Lisbeth Susann Z
Skrev om Fresh Home AB

Är nöjd med i stort sett allt Några små detaljer som kunde förbättras!

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Lisbeth Susann för din recension och din feedback! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du är nöjd med vår service. Om det finns några specifika detaljer som vi kan förbättra för att göra din upplevelse ännu bättre, tveka inte att höra av dig – vi är här för att lyssna och utvecklas. Tack för att du valt Fresh Home AB för din städhjälp, och vi ser fram emot att fortsätta leverera service av högsta kvalitet! ✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Birgitta L
Skrev om Fresh Home AB

Mycket nöjd med hemstädning 3 timmar. Trevligt och bra bemötande!

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Birgitta för din fina recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du är mycket nöjd med din hemstädning och uppskattar vårt trevliga och professionella bemötande. Din feedback betyder mycket för oss! Tack för att du valt Fresh Home AB för din städhjälp – vi ser fram emot att fortsätta ge dig service av högsta kvalitet! ✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Anki C
Skrev om Fresh Home AB

Storstädning som inte blev så stor, trots att de måste lägga på 2 timmar på den avtalade tiden. Lgh var inte inte smutsig, mest dammig och lite kladdiga luckor i köket, det enda som var ordentligt smutsig var ugnen, men den missade de. . Känner mig otroligt lurad , skickade bilder på dam o smutsig ugn efter, fick en timme avdrag på priset. Kommer ju inte rekommendera denna firma

Svar från Fresh Home AB

Hej Anki, Tack för att du delade din feedback med oss. Vi uppskattar verkligen att du har varit en trogen kund hos oss sedan 2020 och att du har vänt dig till oss för städning när du behövt det. Det har alltid varit ett nöje att få hjälpa dig att hålla ditt hem rent och fräscht, så det känns extra tråkigt att vi den här gången inte lyckades leva upp till dina förväntningar. Vi vill påminna om att en storstädning skiljer sig från en vanlig städning och kräver mer tid och grundligt arbete, särskilt om bostaden behöver...

Michael W
Skrev om Fresh Home AB

Trevlig och duktig personal, bra och snabbt bemötande. Prisvärd tjänst.

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Michael för din fina recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du uppskattar vår trevliga och duktiga personal samt vårt snabba och bra bemötande. Att du upplever våra tjänster som prisvärda betyder mycket för oss! Tack för att du valt Fresh Home AB 😊💖 vi ser fram emot att fortsätta ge dig städservice av högsta kvalitet! ✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB

Ewa M
Skrev om Fresh Home AB

Mycket fint och proffsigt bemötande som alltid

Svar från Fresh Home AB

Tack så mycket Ewa för din fina recension! 😊💖 Vi på Fresh Home AB är glada att höra att du uppskattar vårt professionella bemötande. Att kunna erbjuda dig en positiv upplevelse varje gång betyder verkligen mycket för oss! Tack för att du valt Fresh Home AB för din städhjälp i Stockholm! Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med samma höga kvalitet och omsorg! ✨ Vänliga hälsningar, Fresh Home AB