Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
David H
Skrev om Nordiska Flyttkompaniet Bekräftad företagssida

Hade bokat en flyttstädning från lgh till förvaringsutrymme. Två riktigt härliga gubbar med gött humör mötte mig precis på överenskommen tid och jobbade snabbt och försiktigt med hela flytten. Inget gnäll eller protester även med en möbel som var bökig utan fokus var på lösningsorientering. Möblerna filtades in och togs hand om fint, känsligare saker spändes fast i bilen. Utöver det var killarna flexibla, jag behövde följa med för att öppna förvaringsutrymmet så de tog med mig i bilen, vi höll sällskap under en lunchpaus mellan destinationer och killarna var mycket trevliga och inbjudande. Sedan placerades allt varsamt och snyggt i förrådet. De var även schyssta och släppte mig vid en bra spårvagnshållplats efteråt. Överlag mycket nöjd.

Svar från Nordiska Flyttkompaniet
Hej David 😊 Tack för din fina feedback om killarnas jobb för dig 😊 De hälsar så gott tillbaka till dig och hoppas vi får träffa dig igen framöver, det har varit ett nöje att få hjälpa dig med din flytt 😊 Bästa lycka till i nya bostaden! Bästa Hälsningar Din Partner Nordiska Flyttkompaniet AB med personal

Tipsa en vän om Nordiska Flyttkompaniet