Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Alexander E
Skrev om Hobbex AB Bekräftad företagssida

Att handla av er och att hitta rätt delar till våran bil funkar bra! Riktigt bra att ni har så mycket reservdelar till bilarna! Dock så är vi inne på våran 3dje sändare, så den tycker jag är dålig kvalitet på, så det är väl det ända jag är missnöjd med! Bilen i övrigt är väldigt bra och har fått stå ut med grabben i ett par år som är 7 år vid det här laget! Mvh Alexander Einarsson

Svar från Hobbex AB
Hej Alexander, Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt sortiment av reservdelar och att bilen har fungerat bra för er, särskilt med tanke på att den har hållit för din 7-åring under så lång tid! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med produkten i stort. Vi beklagar att du har haft problem med era radios och förstår din frustration över detta. Vi tar din feedback på allvar och kommer att undersöka detta för att förbättra kvaliteten på våra sändare framöver. Tack för att du valde Hobbex!

Tipsa en vän om Hobbex AB