Reco logotype För företag

Reco logotype
Therese L
Therese L
Skrev om Queen Bee Solutions Verifierat företag

Samma dag & klockslag som de skulle städa hos mig skickar de SMS med avbokning. Inte heller hann de ringa mig eller svara då jag ringer men de hann tydligen radera mitt inlägg på deras hemsida! SÅÅÅÅÅ OPÅLITLIGA!!!! 👺👺👺👺👺 Aldrig erbjöds jag annan dag eller kompensation!

Svar från Queen Bee Solutions
Avbrutet uppdrag på grund av säkerhets och kvalitetspolicy. Hej, Vi förstår din frustration över den sena avbokningen och beklagar verkligen situationen. Som vi tidigare nämnde i annonsen, som nu tagits ner, blev vi akut tvungna att hämta vår son från förskolan efter en allvarlig skada, vilket ledde till att vi spenderade resten av dagen på barnakuten. Avbokningen skedde enligt vår företagspolicy, som kräver att vi alltid är två personer på plats hos kund. Detta för att säkerställa kvaliteten på städningen och för vår egen säkerhet. Eftersom vi är ett litet familjeföretag där endast jag (Christoffer) och Maria utför städningarna, fanns det ingen möjlighet att ersätta personal eller genomföra uppdraget enligt våra riktlinjer. Vi uppskattar din förståelse i detta och beklagar återigen besväret.

Tipsa en vän om Queen Bee Solutions