Skrev om Autoverkstan i Munkeröd AB Bekräftad företagssida
Så jävla missnöjd ! 6400 skulle det gå på slutade på 7400 försvårad demontering . Tror inte det hade blivit 5400 om det varit lätt montering . Sen så sa dom att en lacka för kyla vatten fortfarande läckte . Sjuke då gå på över 12000 så nej . Men ingen läcka har visat säg då ja kört i 3 månader och samma nivå i kylarbehålaren !
Svar från Autoverkstan i Munkeröd AB
Hej!
Tråkigt att du är missnöjd.
Insuget har många funktioner, en av dem är att återleda avgaser från EGR systemet vilket betyder återanvändning av avgaser. Detta i sin tur ger mycket föroreningar som tyvärr inte förbränns och fastnar då i olika komponenter så som packningar, kanaler, tätningsytor i stort sätt allt som finns i insuget. Vilket i sin tur gör att insuget kan klägga igen/sätter sig fast och blir då insuget svårare att få loss och tar längre tid och detta noterades när vi skulle utföra reparationen på din bil och är inget vi ser vid felsökning.
Vid vår första provtryckning upptäckte vi en stor spricka i ett plaströr. Efter byte av röret provtrycks kylsystemet på nytt och ett nytt litet läckage kan konstateras. En läcka finns där och det är en risk att bruka bilen men detta men då det är din bil så är det ditt beslut.
Ha en fortsatt bra dag.
Med vänlig hälsning Autoverkstan i Munkeröd, Mekonomen Bilverkstad Stenungsund