Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Anna G
Skrev om Voky AB Bekräftad företagssida

Mycket strul med allt från fakturor till loggor till tryck, till leveranser, referenser och returer Dåliga möjligheter till samleveranser ur ett hållbarhetsperspektiv. Dock har den personliga säljkontakten alltid varit väl tillgänglig och försökt hjälpa att lösa alla situationer. Men förväntan var att allt skulle bli mer rätt från början, att vi skulle minska behovet av ett administrativt mellanled. Men det har egentligen lett till mer strul och ingen som har koll.

Svar från Voky AB
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att processen kring fakturor, tryck, leveranser och returer inte har fungerat som förväntat. Det är tråkigt att höra att det lett till mer administration än vad som var tänkt. Vi uppskattar dock att du lyfter fram den personliga säljkontaktens engagemang och tillgänglighet. Din feedback är värdefull och hjälper oss att förbättra både våra rutiner och vår samordning för att minska onödigt strul framöver. Om du har fler frågor eller synpunkter är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på 010-155 10 00 eller via mail på hello@voky.com. Tack igen för din återkoppling!

Tipsa en vän om Voky AB