Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Lars Johan M
Skrev om Psykiatrispecialisterna Bekräftad företagssida

Tyvärr känner jag just nu inte att ert ledord “Behandla andra så som du själv vill bli behandlad” stämmer. Jag genomförde en adhd utredning nov-dec23 och betalade även extra för medicinpaket. Efter att ha provat olika läkemedel under vt-24 och tidig sommar (juni) upphörde all kommunikation när min kontakt slutade, trots överenskommelse om långsam upptrappning av läkemedel. Först 17 september fick jag(ej tillfredsställande) återkoppling, varpå jag tvingades vänta tills den 7 oktober. 6 november fick jag löfte av David Grönte via er SSK att fortsätta min insättning men ombads vänta till februari 2025 för ny läkarkontakt. Fram till dess skulle jag vara helt utan medicin, vilket jag för övrigt varit sedan i somras… Jag hörde av mig i slutet av februari om ett nytt läkarsamtal eftersom ni inte gjorde det, men fick då en ny tid med er SSK. Jag påtalade att det kändes meningslöst att ha ett utvärderingssamtal om mediciner när jag inte tagit några, men skrev att jag givetvis skulle närvara ändå. Jag bad även om ett telefonsamtal med David men fick svaret att han var ledig. Jag fick då svar att jag skulle få en läkartid med en annan läkare i mars. Mötet hölls den 5 mars 2025 och var respektfullt och bra. Jag förklarade situationen och läkaren skulle skriva ut ny medicin till mig. Jag kände att jag blev lyssnad till och åkte till apoteket för att hämta ut medicinen. Väl på plats kontaktade läkaren mig om att han pratat med David och att det blev ändrade planer på medicin och upptrappning och att läkaren jag talat med skulle återkomma. Jag körde därefter hem igen. Att den läkaren jag talade med inte läste igenom mina anteckningar tillräckligt kan hända den bästa och gör mig inget. Jag tyckte han skötte sig bra och är tacksam om han får försöka med den insättning han ämnade. Summering: Jag har betalat för min utredning liksom medicinpaketet. Jag har inte fått den hjälp efterfrågat sedan den jag pratade med i somras slutade. 6 november meddelade ni mig att David gått med på att jag skulle få fortsätta min utprovning i februari. Allt ovan är framfört till er flera gånger. Av min erfarenhet av psykiatrispecialisterna hittills är jag, liksom ert namn antyder, övertygad om att både den läkaren jag talade med förra veckan, liksom David m.fl. hos er, är fullt kompetenta att hjälpa mig genom att helt enkelt behandla mig som ni själva vill bli behandlade. Hoppas det så att jag får anledning att höja ert betyg / Johan.M (vill ni kontakta mig hittar ni säkert uppgifterna som behövs för det via kommunikationen i kaddio)

Svar från Psykiatrispecialisterna
Hej Johan Tack för att du tagit dig tid att skriva till oss och dela din upplevelse så öppet och ärligt. Vi är verkligen ledsna över att din kontakt med oss inte har levt upp till dina och våra egna förväntningar. Det gör ont att läsa att du inte känt dig bemött i enlighet med vårt ledord “Behandla andra så som du själv vill bli behandlad”, för det är något vi tar på allra största allvar. Din berättelse är tydlig och visar att du upplevt både bristande kontinuitet och otillräcklig återkoppling under en viktig och känslig del av din behandling. Det är inte acceptabelt, och vi vill verkligen be om ursäkt för det. Du förtjänar att känna dig trygg och sedd i kontakten med oss från utredning till medicinuppföljning, vi är tacksamma över att du trots allt lyfter fram det respektfulla mötet du nyligen hade. Vi tar till oss det du beskriver, och jag vill försäkra dig om att din återkoppling kommer vidare till ansvariga för att vi ska kunna se vart det brustit och hur vi kan säkerställa att det inte händer igen, varken för dig eller för andra. Om du är öppen för det vill vi gärna ta personlig kontakt för att följa upp och se till att du får den fortsatta hjälp du har rätt till och betalat för. Våran VD Jasmin kommer att ta kontakt med dig Johan. Stort tack igen för att du gav oss möjligheten att ta till oss detta. Din röst är viktig och din upplevelse förtjänar att tas på största allvar. Vänliga hälsningar Ann-Sofie Rolf Psykiatrispecialisterna ♥️

Tipsa en vän om Psykiatrispecialisterna