Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Fredrik Olof P
Skrev om Länsförsäkringar AB (publ) Bekräftad företagssida

Vägrar att göra utlandsbetalningar. Först blir jag pålagd medvetet. Andra gången får jag korrekt bemötande. Men får ändå meddelade att informera mer varför jag flyttar mina pengar. Hmmm. Jag har sagt att jag kommer lämna Sverige. Jag har skickat in papper påin försäljning av lägenhet. Trots detta inga pengar överförna. Jag kan räkna med att jag förlorade mer än 100000kr tack vare deras bristande kunskap. Pengarna ska till ett bolag precis som Avanza men utomlands. Vad är problemet. Jag har starka misstankar om att svenska banker nu håller i pengar. Samma som Car pay. Har fått mitt kort spärrat och vägrar att betala tillbaka pengar då varje gång de spärrar ett kort utan orsak så orsakar det problem för innehavaren. Banker idag är värdelösa. För mycket oro. Säkerhets rutinerna är bristfälliga. Man tänker bara på sig själv men ej innehavaren. Snart måste man ringa in varje gång man betalar något. Då har jag hälst mina pengar i madrassen.

Tipsa en vän om Länsförsäkringar AB (publ)