Jag är super nöjd med EnFlytt Sverige AB! Från första kontakten till sista detaljen blev jag bemött med stor professionalism, vänlighet och engagemang. Personalen var både hjälpsam och lyhörd, vilket skapade en smidig flyttupplevelse. Ett extra stort tack till Erik, som jag hade kontakt med. Han var väldigt informerande och såg till att jag kände mig trygg genom hela processen med att uppdatera om samtlig information. Dessutom var han riktigt rolig, vilket gjorde samtalen både lättsamma och uppfriskande, något som verkligen uppskattades i en annars stressig flyttsituation! Även flyttkillarna gjorde ett fantastiskt jobb. De var effektiva, professionella och samtidigt väldigt vänliga, vilket bidrog till ett riktigt gott samarbete. Dessutom höll de tiden, vilket jag verkligen uppskattade. Det märktes att de hade erfarenhet vilket gjorde hela flytten problemfri. Mina förväntningar var höga då jag ville ha en stressfri och effektiv flytt, och EnFlytt levde upp till dem. De var punktliga, noggranna och hanterade mina möbler och tillhörigheter med omsorg. Jag anlitade EnFlytt för flyttjänst och transport. Hela processen gick snabbt och smidigt och jag kunde känna mig lugn genom hela flytten. Min upplevelse av EnFlytt Sverige AB har enbart varit positiv och jag kan rekommendera dem varmt till alla som söker en pålitlig och professionell flyttfirma!
Skrev om EnFlytt Sverige AB Verifierat företag