Omdöme för African Tours & Safaris Jag bokade min resa genom African Tours & Safaris och är väldigt nöjd med upplevelsen. Från början till slut var servicen professionell och personlig. Personalen var hjälpsam och lyhörd för mina önskemål, och de föreslog flera alternativ som passade både min budget och mina intressen. Resan i sig var välorganiserad – flyg, hotell och aktiviteter flöt på smidigt utan några problem. Jag uppskattade särskilt att resebyrån var lätt att få tag på vid frågor både före och under resan. Jag kan varmt rekommendera African Tours & Safaris till andra som vill ha en bekväm och trygg reseupplevelse. Jag kommer definitivt att boka med dem igen i framtiden! Min upplevelse av resan är det bästa jag någonsin har gjort..Det måste bara upplevas igen, att få vara så nära dessa vilda vackra, och fantastiska djur är som en dröm som går i uppfyllelse. Magiskt 🤩 Vänligen Cecilia
Skrev om African Tours & Safaris Bekräftad företagssida
Svar från African Tours & Safaris
Hej Cecilia!
Tack så jättemycket fr din fina och utförliga feedback. Vi mejlades ju en del innan resan och det är riktigt roligt att vi lyckades få till e resa som levde upp till alla era förväntningar. /David, African Tours & Safaris.