African Tours & Safaris

African Tours & Safaris

• BadgeFourYears
4.7

Välkommen till African Tours & Safari! Sedan starten 2008 har African Tours & Safaris varit en ledande arrangör av resor till Afrika. Alla som arbetar på African Tours & Safaris har bott, arbetat eller rest väldigt mycket i södra och östra Afrika. Vår passion är att skapa fantastiska upplevelser för alla våra resenärer. Vi...

339 omdömen om African Tours & Safaris

Sedan starten hos Reco 2019

Barbro T
Skrev om African Tours & Safaris

Tack Malin och hela gänget på African Tours & Safaris för en fantastisk resa till Sydafrika. Kombinationen med Kapstaden, vinlandet och sedan safari i Krugerparken var noggrant arrangerat in i minsta detalj och passade oss perfekt. Vi hade en lägenhet i Kapstaden, vilket var väldigt trevligt då vi var två par som reste tillsammans. Toppen att kunna umgås och ändå ha sitt eget sovrum. Stellenbosch och Franschhoek bjöd på mat och vin av högsta klass och toppades av en privat vintur med fenomenala guiden Eileen, som med sin...

Louise G
Skrev om African Tours & Safaris

Nyss hemkommen från en helt otrolig resa till Sydafrika med African Tours - och är blown away. Vilket land, vilka människor och vilka djur. African hjälpte oss att hitta helt rätt ställe för en safari som kommer växa för varje gång vi minns den. Tack alla inblandade på African Tours för er fingertoppskänsla- tack vare er flöt allt på och vi kände att ni var med oss innan, på och efter resan. Kan varmt rekommendera att åka med African Tours.

Erika R
Skrev om African Tours & Safaris

Precis kommit hem från en resa med African Tours & Safaris till the Mother City som jag aldrig kommer att glömma! Har varit i Sydafrika och Kapstaden tidigare men fick nu många fler dimensioner och lager på den här komplexa staden. Genomtänkt, äkta, lokalt och med värme och engagemang hela vägen! African Tours med Hanna i spetsen, fantastiska guider och lokala partners på plats gjorde det där lilla extra som vi inte förväntade oss. Om och om igen. Människorna vi fick träffa! Musiken, maten, stadens olika områden och kulturer,...

Svar från African Tours & Safaris

Hej Erika! Tack för din fina feedback. Vad roligt at du uppskattade programmet i Kapstaden och alla de olika sidor som staden har att visa upp. /David, African Tours & Safaris

Malin Ulrika Elisabeth K
Skrev om African Tours & Safaris

Reste med African Tours & Safaris till Kapstaden och Krugerparken. Fantastisk resa, väl värt varenda krona att använda en resebyrå som har hög service och koll på vad de rekommenderar och säljer.

Mikael J
Skrev om African Tours & Safaris

Fantastisk resa med många fina upplevelser. Allt fungerade klockrent med transfer, arrangemang på plats och andra tips vi fick från African Tours and Safaris. Kan varmt rekommendera att använda African Tours and Safaris som arrangör, känns tryggt att kunna kontakta dem ifall man har frågor eller om problem uppstår på plats

Lydia Christina M
Skrev om African Tours & Safaris

Wow! Nyss hemkommen efter helt fantastiska dagar i Kapstaden. Tack vare African Tours & Safaris bär jag med mig ett minne för livet som överträffade alla förväntningar. Kommer absolut återkomma till detta grymma team när jag ska boka min nästa Afrikaresa.

Linda H
Skrev om African Tours & Safaris

Fantastiskt bemötande från första stund. Otroligt kunniga och proffsiga och de kunde svara på alla frågor som vi hade inför vår resa till Sydafrika. Vi är jättenöjda och kände oss trygga hela tiden. Vilken resa vi fick uppleva! Först några dagar i Kapstaden innan vi begav oss vidare för några dagars safari. Allt flöt på utan några problem. De satte verkligen ihop ett jättefint program som passade oss perfekt. Kommer absolut att boka med African Tours igen! På återseende!

Thomas V
Skrev om African Tours & Safaris

Vi bokade en resa med African Tours via Malin Hon var fullständigt ostrukturerad och orsakade oss ett flertal problem under vår resa. Undvik African Tours. Med vänlig hälsning, Thomas Vestlin

Svar från African Tours & Safaris

Hej Thomas! Tack för att du tog dig tid att skriva om er resa till Sydafrika. Det var jag, Hanna, som var i kontakt med er när ni var på plats i Pretoria då det var problem med boendet. Efter ditt samtal så såg vi till att ni fick ett annat boende och kompenserade sedan er direkt, något jag uppfattade som att ni var nöjda med. Att ni sedan blev magsjuka/matförgiftade i Kapstaden, det är ju verkligen inte något man vill bli, men det är också utanför vår kontroll. Jag hoppas att ni, bortsätt från ovan, hade en härlig...

Bengt-olof I
Skrev om African Tours & Safaris

Vi har varit i Sydafrika, Zimbabwe och Botswana och har köpt flyg, RovosRail-resa, Safari, boende och transporter. Allt har fungerat mycket bra. En transfer uteblev och då löstes det väldigt smidigt via kontakt med kontoret. Vi hade höga förväntningar och de infriades. Personlig service var bra. Vår inloggning och appen kändes till att börja med väldigt proffsig men bitvis fick vi säga till eftersom informationen inte alltid stämde.

Björn S
Skrev om African Tours & Safaris

Vi är mycket nöjda med vår resa. Alla transfers flyg, bussar, taxi har fungerat toppen. Våra boenden på safarin var mycket bra. Vår guide på safaritrippen var helt fantastisk. Kunnig , trevlig, serviceminded, pratade mycket engelska och gjorde allt för att vi skulle ha det bra. Upplägget med safarin Lake Manyara, Nonggorogorokratern och Serengeti var mycket bra. Kanske kunde man önskat ytterligare en natt på fina Kitela Lodge. Servicen på de olika boendena var verkligen fantastisk. Människorna vi mötte där var verkligen...

Karin S
Skrev om African Tours & Safaris

Fantastisk resa och väldigt bra service på alla sätt!

Svar från African Tours & Safaris

Hej Karin! Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, även om vi talades vid om hur nöjda ni var med er resa. Det var väldigt trevligt att träffa dig här på vårt kontor inför planeringen av er semester också. Jag har även framfört vad nöjda ni var med guiden Kisali under er safari i Tanzania. /Hälsningar Susanne

Christer P
Skrev om African Tours & Safaris

Vi köpte en paketresa som var väl planerad och allting klaffade enligt tidsplanen. Utmärkt safariguide som med erfarenhet gav oss upplevelser av många djur som vi aldrig kommer att glömma!

Svar från African Tours & Safaris

Hej Christer och tack för din feedback gällande er resa till Tanzania med safari och sol & bad på Zanzibar! Vi är så glada att våra kunder gång på gång är så nöjda med våra guider, vi är verkligen stolta över dom och deras kunskap! Välkomna åter inför er nästa resa till Afrika./ Hälsningar Susanne

Cecilia A
Skrev om African Tours & Safaris

Bra och personlig service som hjälpte oss att sy ihop en toppenresa.

Svar från African Tours & Safaris

Hej Cecilia och tack för att du tog dig tid att skriva en recension om er resa till Seychellerna , en härligt kombination av Mahe och Praslin/Hälsningar Susanne

Ann-Marie T
Skrev om African Tours & Safaris

Jag blev mycket bra bemött av African Tours & Safari. Trevliga, hjälpsamma och tog fram förslag på resa i Sydafrika med hänsyn tagen till våra önskemål. Dom levde absolut upp till våra förväntningar. Resan som dom hjälpte oss att sätta samman bestod av vistelse i Kapstaden, Stellenbosch och även Safari i Krygerparken.

Svar från African Tours & Safaris

Hej Ann-Marie och tack för att du tog dig tid att skriva din fina feedback. Det är alltid roligt att höra att våra kunder haft det bra och att vi får ihop boende och program som passar er! Välkomna åter när ni vill resa tillbaka till Afrika igen! /Hälsningar Susanne

Erik B
Skrev om African Tours & Safaris

Tyvärr inte fullständig och en del felaktig information innan resan. På plats så var det bra hotell, guider på utflykter och flygtider så det var bra service att få. När man gör en så lång och dyr resa vill man att allt ska vara topp och det var det inte riktigt men jag har skickat utförliga synpunkter på förbättringar till företaget.

Reiner A
Skrev om African Tours & Safaris

Jag hade egentligen väldigt lite kontakt med AF&S eftersom en annan person i mitt sällskap stod som frontfigur för vår bokning. Men vid de få tillfällen jag hade orsak att kontakta AF&S så blev jag trevligt (och hjälpsamt) bemött Själva arrangemanget förlöpte helt enligt plan och alla tider/klockslag innehölls. Boendet i Arusha och i safari-tälten var generellt av bra standard. Dock vill jag nämna att boendet på Zanzibar, Pearl Boutique Hotel & Villas, inte levde upp till mina förväntningar: återkommande strömavbrott och...

Svar från African Tours & Safaris

Hej Reiner! Tack för att du tig dit tid att skriva en recension, er feedback är viktig för oss. Först vill jag säga att det är roligt att höra att ni är nöjda med er safari. Det är tråkigt att höra att ni inte är nöjda med Zanzibar Pearl. Vi är något förvånade över detta eftersom vi inte fått liknande feedback tidigare. men vi tar det på allvar och vi har vidarebefordrat er kritik och arbetar tillsammans med dem för att framtida gäster ska få den service de förväntar sig. /David, African Tours & Safaris

Lena J
Skrev om African Tours & Safaris

Riktigt bra bemött! All information var enkel och lätt att kontakta ifall man undrade något. Både innan resan och under resan. Vi är så nöjda med hela resan! Safarin var underbar, bra upplägg med dagar och helt fantastisk guide Jakob. Efter Safari blev de en härlig vecka på Zanzibar och väldigt fina stränder och vårat hotel var väldigt fint, bra service. Vi är väldigt nöjda med resa som vi bokade med African tours.

Svar från African Tours & Safaris

Hej Lena! Tack för er fina feedback, det är roligt att höra att ni är så nöjda med er resa. Jag har naturligtvis meddelat Jacob att ni är så nöjda med honom. Han är en fantastisk guide och också en fantastisk del av vårt team och vi är glada att vi har honom. /David, African Tours & Safaris

Cecilia H
Skrev om African Tours & Safaris

Omdöme för African Tours & Safaris Jag bokade min resa genom African Tours & Safaris och är väldigt nöjd med upplevelsen. Från början till slut var servicen professionell och personlig. Personalen var hjälpsam och lyhörd för mina önskemål, och de föreslog flera alternativ som passade både min budget och mina intressen. Resan i sig var välorganiserad – flyg, hotell och aktiviteter flöt på smidigt utan några problem. Jag uppskattade särskilt att resebyrån var lätt att få tag på vid frågor både före och under resan. ...

Svar från African Tours & Safaris

Hej Cecilia! Tack så jättemycket fr din fina och utförliga feedback. Vi mejlades ju en del innan resan och det är riktigt roligt att vi lyckades få till e resa som levde upp till alla era förväntningar. /David, African Tours & Safaris.

Sandra N
Skrev om African Tours & Safaris

Otroligt bemötande, lyhörda och trevliga. Vi hade höga förväntningar och de levererade fantastiskt på allt Köpte en res med Safari i Kenya och en härlig resa till Seychellerna med sol, bad och utflykter

Svar från African Tours & Safaris

Hej Sandra och tack för att du tog dig tid att lämna en fin recension trots ditt utförliga mail om er resa till mig. Så roligt också att ni älskade min favorit på Praslin! Välkomna åter om ni vill resa tillbaka till Afrika. /Hälsningar Susanne

Hillevi L
Skrev om African Tours & Safaris

African tours har gjort vår semester så bra! Trevligt bemötande och proffsigt. Väldigt bra med en egen ”hemsida” med all info.

Svar från African Tours & Safaris

Hej Hillevi och tack för er fina feedback! Ni har ju bott riktigt bra i Kapstaden, Stellenbosch, Krugerparken och Mauritius och vi är glada över att några av våra personliga favoriter av boende levererar fina minnen och upplevelser! Välkomna tillbaka när ni känner er redo att upptäcka Afrika igen! /Hälsningar Susanne

Malin A
Skrev om African Tours & Safaris

Proffsigt, personligt bemötande och anpassat som vi ville ha det

Svar från African Tours & Safaris

Hej Malin och tack för din fina kommentar! Känns såklart bra när ni blivit rekommenderade att ni också blir nöjda över er safari i Tanzania och avslutningen på Zanzibar. Tack för att du tog tid att ge oss en recension. /Hälsningar Susanne

Britt Inger P
Skrev om African Tours & Safaris

Vi bokade resan Namibia, Botswana och Victoriafallen. Väldigt snabb och bra service. Kiboko utförde resan på ett mycket bra sätt. Trevlig chaufför/guide som fixade det mesta. Fina hotell med god mat. Fick se och uppleva mycket av både natur och djur. Vi var en liten grupp på bara nio personer och det var verkligen superbra. Resan stämde väl med vad African Tours & Safaris hade utlovat.

Tommy B
Skrev om African Tours & Safaris

*Mycket bra *Att få en resa med mycket upplevelser och ett bra upplägg *En resa till Sydafrika som vart väldigt lyckad

Gun Agneta Vivianne C
Skrev om African Tours & Safaris

Africab Tours & Safaris är det bästa resebolaget. Så proffsiga! Vi har rest med dem i Afrika 4 gånger och har nu femte resan på gång till nästa år. Vi har varit i Sydafrika, Botswana, Tanzania, Zambia, Zimbabwe, Zanzibar, Mauritius, Rovos Rails och nästa resa går till Seychellerna. Personalen på resebyrån är mycket kunniga och hjälpsamma. När man reser i Afrika så vill man även ha säkerhet och trygghet med i paketet och det får man genom att alla transfers, chaufförer och guider som de ordnar med. Höjer dem till skyarna. Helt fantastiska.

Thord S
Skrev om African Tours & Safaris

Bra bemötande och uppbackning av personalen lätt att komma i kontakt.

Gunilla Catharina P
Skrev om African Tours & Safaris

Få tips och hjälp med upplägg av en rundtur med olika upplevelser. Fick mycket professionell hjälp och hade bra dialog gällande hotell etc. Bra att säljaren själv upplevt de ställen vi valde. Vi köpte en resa med start i Cape Town med många utflykter med egen guide. Därefter Safari i Mala Mala för att sedan avsluta i Victoria Falls inklusive Botswana. Fantastisk resa! Det bästa vi gjort.

Kent Lennart R
Skrev om African Tours & Safaris

Från första kontakten till resans slut sköttes allt på ett professionellt och välkomnande sätt! Kan rekommendera African Tours å det allra bästa som rese arrangör för liknande resor!

Saga N
Skrev om African Tours & Safaris

Jag och min familj åkte till Tanzania i slutet på januari och besökte många olika parker så som serengeti, ngorongorokraten och lake manyara via African Tours. African tours hittade vi enkelt när vi skulle börja planera våran resa och blev bemött på ett helt fantastiskt sätt. Dom fanns där från början till slut och hade inga problem att skräddarsy resan just för oss. Vi har varit på en safariresa 2010 men det här var något annat, man kände sig trygg hela tiden och allt var otroligt bra planerat som t.ex: boende, transer...

Thomas N
Skrev om African Tours & Safaris

Bra hjälp bra service inget att klaga p

Louise N
Skrev om African Tours & Safaris

Jag förmår inte skriva en smärre uppsats om resan, men alla arrangemang fungerade perfekt, lodgerna hade fantastisk personal/guider och maten var välsmakande. Våra förväntningar blev helt infriade och vi kommer absolut att rekommendera African Tours till andra.

Anna-Karin A
Skrev om African Tours & Safaris

Safari i Serengeti och Ngorongoro + Zanzibar. Fantastiskt god service och trevligt bemötande! Allt har fungerat perfekt: flighter, transfers, landtransporter, hotell, guider. Att bo i tältlodge är något utöver det vanliga. hotell Zanzibari på Zanzibar är bättre än bilderna visar. Maten helt fantastisk! Det är andra gången vi använder African Tours och det har fungerat helt klanderfritt. Rekommenderas mycket, mycket varmt.

Svar från African Tours & Safaris

Hej Anna-Karin och tack för din fina feedback! Vad härligt att höra att ni har haft det bra i Tanzania och hoppas vi hörs av framöver igen för en framtida resa till Afrika! / Hälsningar Susanne

Henrik P
Skrev om African Tours & Safaris

Personlig och engagerad service innan resan. Väldigt bra hotell och arrangemang under resan

Anna A
Skrev om African Tours & Safaris

Trevlig kommunikation, snabba svar!

Göran L
Skrev om African Tours & Safaris

Superbra arrangerad resa , alltid trevligt . Denna gång till Madikwe Game Reserve och Mauritius. Vi har gjort ett antal resor med African tours & safaris och man blir alltid lika nöjd.

Therese T
Skrev om African Tours & Safaris

Vi fick en väldigt bra genomgång, bra plan som kändes välavvägd. När det blev behov av snabba justeringar så fick vi excellent hjälp av Hanna. Hon löste uppkomna situationer på ett väldigt bra sätt, var tillgänglig och supporterade oss när vi inte fick vårt bagage.

Anders M
Skrev om African Tours & Safaris

Det var en trevlig och hjälpsam upplevelse,jag fick hjälp med att boka en tågresa i Sydafrika Rovers Rail.

Peter L
Skrev om African Tours & Safaris

Redan från början möttes vi av genuin enthusiasm och vilja att ge oss en riktigt fin resupplrvelse. Resebyrån hjälpte oss med en utmärkt resplan med tydlig insikt och förståelse för våra behov och önskemål. Stort tack!

Svar från African Tours & Safaris

Hej Peter och tack för att du tog tid att skriva ett par rader. Vad roligt att ni är nöjda och att allt blev som ni önskade med boenden i Kapstaden, Stellenbosch, Oudtshoorn, Knysna och på safarin! Välkomna åter! Med vänliga hälsningar Susanne

Christina N
Skrev om African Tours & Safaris

Lite svårt att få kontakt. Fick ligga på mycket själv. Trevligt bemötande och bra service. Lite ofullständig information om resan.

Lars A
Skrev om African Tours & Safaris

Tanken med appen var bra men fungerade inte till 100%. I appen fanns inte beställda utflykter med vilket komplicerade tillvaron ibland. Annars bra när olika transfer ändrades pga förseningar som inte A-T kunde påverka, Bokade hotell höll måttet vi förväntade oss. Detta var inte vår först resa med A-T utan den tredje!

Svar från African Tours & Safaris

Hej Lars och tack för din feedback! Vi har tagit vidare problematiken med appen till vår samarbetsparter som undersöker varför uppdateringarna inte syntes efter justeringarna. Vad trevligt att höra att ni var nöjda med programmet med Victoriafallen, Rovos Rail, Franschhoek och Kapstaden. Det är alltid trevligt att få tillbaka er som våra resenärer och vi hörs säkerligen av framöver igen! Med vänliga hälsningar/Susanne

Ann G
Skrev om African Tours & Safaris

Jättebra bemött av Susanne, när vi beställde resan! Min drömresa med Safari Bushcamp och Zanzibar. Vilken service överallt 🤗vår guide Jacob var outstanding, så kunnig och lärde oss massor om de olika djuren. Vi hade inte kunnat haft det bättre, skulle gärna göra om det. Tack för allt på vår drömresa🥰

Svar från African Tours & Safaris

Hej Ann. Vad härligt att höra att ni har haft det bra på er resa! Vi är verkligen stolta över våra guider som är oerhört uppskattade av våra resenärer och er feedback bekräftar ju återigen detta. Tack för att du tog dig tid att skriva några rader och välkomna åter inför er framtida resa till Afrika!

Lena Z
Skrev om African Tours & Safaris

Jättebra bemötande. Mycket bra upplägg på Safarin. Fantastiskt duktig guide. Alla transporter fungerade helt smärtfritt.

Ulla A
Skrev om African Tours & Safaris

Fantastiskt bra service! Fick en skräddarsydd resa som passade min familj perfekt. Alla var supernöjda med upplägget. Kommer resa med dem igen.

Anna Karin D
Skrev om African Tours & Safaris

Vi fick ett lyhört och personligt bemötande i planeringen av vår drömresa. Våra önskemål och tankar togs in och förslagen vi fick var mycket väl anpassade. Efter mindre justeringar hade vi snabbt ett upplägg klart och kunde börja längta och drömma; först några dagars safari i Sydafrika och därefter en veckas sol och vad och äventyr på Seychellerna. All info om boende, transfers och resmål hade vi lättillgänglig i en app både inför och under resan. Väl iväg fungerade allt precis som planerat. Våra förväntningar överträffades...

Athina P
Skrev om African Tours & Safaris

Vi hade en jättebra upplevelse och resa med African Tours & Safaris. Vi kände oss väl omhändertagna och hade inte kunnat önska oss en bättre resa.

Malin R
Skrev om African Tours & Safaris

Väldigt trevligt , de svarade snabbt på mina frågor och försökte alltid hjälpa mig. Vi hade blivit rekommenderade African Tours& Safaris och blev inte besvikna på något. Vi var på Safari i 3 nationalparker i Tanzania och fick se the big five och otroligt mycket mer. Och så var vi en vecka på otroliga Zanzibar.

Åsa G
Skrev om African Tours & Safaris

African Tours – En stor besvikelse Vi reste till Tanzania och Zanzibar över jul och nyår, men tyvärr blev vår upplevelse med African Tours en stor besvikelse. Vi rekommenderades ett hotell på Zanzibar som inte levde upp till våra förväntningar – och inte heller till det vi förväntade oss av en resebyrå som påstår sig vara professionell. Till och med vår guide ifrågasatte hotellet. Vi har försökt få svar från African Tours, men utan resultat. Hotellet Hotellet vi blev bokade på var långt ifrån acceptabelt. Rummen var fullt...

Svar från African Tours & Safaris

Hej Åsa, Tråkigt att ni är besvikna på er resa julen 2023. Vi förstår att ni hade exceptionell otur då flera i ert sällskap blev sjuka och missade delar av safarin, vi är dock glada att vår personal på plats kunde hjälpa er att komma till läkare och lösa ett alternativt boende för er. På Zanzibar fick ni de rum som ni själva hade önskat, och vi informerade er i förväg om hotellets läge, tidvattnet och vad som ingick. När ni kom fram och var missnöjda skickade vi vår personal direkt för att hjälpa till på plats. Ni...

Johan E
Skrev om African Tours & Safaris

Så himla bra ordnat, African Tours, lyssnade precis på våra önskemål hur vi vill ha resan och den blev precis som vi ville. Tack och återigen tack för en underbar resa.

Lars L
Skrev om African Tours & Safaris

Bra planerad resa till Sydafrika. Vi hade två problem transporter vid transfer och på guidade turer. Första inträffade när vi skulle ta transfer från Kapstaden till Stellenbosch. Vi hade blivit informerade att vi skulle plockas upp 11:00 men transporten kom redan 10:00. Andra tillfället var när vi skulle på vinprovning. Vi hade fått informationen att vi skulle bli upplockade 12:00 men transporten dök upp redan 08:00.

Anna W
Skrev om African Tours & Safaris

Fantastisk upplevelse med safari i Lake manyara, Ngorongoro samt centrala och södra Serenget. Såg the big five, den stora migrationen och mycket mer. Mycket bra boende mitt i naturen . God mat och otroligt serviceminded personal. Hade egen jeep och guide vilket starkt rekommenderas.

Svar från African Tours & Safaris

Hej Anna! Vad roligt att höra att ni är nöjda med er resa. Det var bra att vi lyckades boka de boenden ni ville ha på resan. /David, African Tours

Jane B
Skrev om African Tours & Safaris

Jag köpte en safariresa (en vecka) för min familj, 4 personer varav ett var ett barn som var 10 år. Dessutom beställde jag en vecka på Zanzibar Jag är nöjd med den information och service jag fått av företaget. Resan blev så innehållsrik som vi hade förväntat oss. Övernattningarna blev bättre än vi trodde. Jag kan rekommendera företaget