Vi är mycket nöjda med vår resa. Alla transfers flyg, bussar, taxi har fungerat toppen. Våra boenden på safarin var mycket bra. Vår guide på safaritrippen var helt fantastisk. Kunnig , trevlig, serviceminded, pratade mycket engelska och gjorde allt för att vi skulle ha det bra. Upplägget med safarin Lake Manyara, Nonggorogorokratern och Serengeti var mycket bra. Kanske kunde man önskat ytterligare en natt på fina Kitela Lodge. Servicen på de olika boendena var verkligen fantastisk. Människorna vi mötte där var verkligen serviceminded och gjorde allt för att vi skulle känna oss välkomna och trivas. Alla djur vi fick se blir blir ett minne för livet. Hotell Nwungi , Zanzibar. Rummen var inte vad vi hade förväntat oss men vi blev kompenserade med fina boenden efter 2 nätter. Maten på hotellet var jättebra. Personalen var trevlig. Snorkelturen några av oss gjorde var inte riktigt vad vi hade hoppats på. Väldigt turistiskt och många båtar där vilket gjorde att det blev trångt. Vi avslutade resan med 1 natt i Stonetown. Hotellet var fint och hade bra läge. Alla representanter för African Tours var proffsiga och bemötte oss på ett mycket bra sätt. Vi är väldigt nöjda med vår resa!
Skrev om African Tours & Safaris Bekräftad företagssida