Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Batelle M
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Jennifer Törnkvist , en del av Fastighetsbyrån Solna Verifierat företag

En fantastisk mäklare – Jennifer Törnkvist på Fastighetsbyrån Solna överträffade alla mina förväntningar! Jag anlitade Jennifer Törnkvist på Fastighetsbyrån Solna för att sälja min bostad på Jungfrudansen 12, våning 6, och jag kunde inte ha gjort ett bättre val! Mina förväntningar var höga – jag sökte en mäklare som var professionell, engagerad och hade ett starkt driv för att få bästa möjliga resultat på kortast möjliga tid. Jennifer levde inte bara upp till dessa förväntningar, utan överträffade dem på alla plan. Tack vare hennes skicklighet och strategi blev min lägenhet såld på mindre än en vecka till ett pris jag blev mycket nöjd med. Från första mötet fick jag ett fantastiskt bemötande. Jennifer är lyhörd, kommunikativ och har en djup förståelse för marknaden. Hon guidade mig genom hela processen med stor professionalism och höll mig ständigt uppdaterad. Hennes fingertoppskänsla och strategiska tänkande gjorde att försäljningen gick smidigt, och jag kände mig trygg från start till mål. Det som verkligen utmärker Jennifer är hennes genuina engagemang och vilja att göra det lilla extra för sina kunder. Hennes positiva energi och driv gjorde försäljningsprocessen både enkel och trevlig. Jag kan varmt rekommendera Jennifer till alla som funderar på att sälja sin bostad – hon är en mäklare i toppklass! Stort tack, Jennifer, för ett enastående arbete! 🌟

Huvudsta

Tipsa en vän om Jennifer Törnkvist